ANKARA - Kazan Belediyesi ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi (KYS) Revizyon Geçiş bilgilendirme toplantısı yaptı. Birimlerde görevli kalite yönetimi sorumlularına yönelik bilgilendirme toplantısında kalite yönetim sisteminde yapılan revizyonlar anlatıldı. Eğitim sonunda tüm katılımcılara Türk Loydu tarafından ISO 9001:2015 KYS Revizyon Geçiş Bilgilendirme Eğitimi" katılımcı belgesi verilecek.

Kazan Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kazan Belediyesi ISO 9001:2015 KYS revizyon geçiş bilgilendirme eğitimi verdi. Birimlerde görevli kalite temsilcilerinin katıldığı toplantıda Türk Loydu Vakfı İktisadi İşletmesi denetmeni tarafından verilen eğitimde her 5 yılda bir rutin olarak revize edilen kalite yönetim sistemi şartları kapsamlı olarak ele alındı. Türk Loydu Vakfi İktisadi İşletmesi denetçisi İ. İlker Gür tarafından verilen eğitime belediye başkan yardımcıları da katıldı.

Kazan belediyesi 2008 yılından bu yana vatandaşlara ISO 9001 standartlarında hizmet sunmakta. Türk Loydu tarafından yıllık periyotlarla denetlenen Kazan Belediyesi, kararlılıkla yürüttüğü çalışmalarını düzenli olarak gözden geçiriyor. KYS toplantılarına katılan personel ise gördüğü eğitimin ardımdan aldığı katılımcı belgesi ile hem konu hakkında uzmanlık kazanmış olurken diğer yandan da belediyenin hizmet kalitesi standartlarına katkı sağlamış oluyorlar.

Değişen Dünya şartları ve hizmet algısı paralelinde bu tür revizyonların gerekli olduğunu belirten Belediye Başkanı Lokman Ertürk "Vatandaşa kaliteli hizmet sunmak en başta gelen görevlerimiz arasındadır. Bu konuda personellerimiz çeşitli eğitimlerden geçerken kalite yönetim sisteminden sorumlu arkadaşlarımızda belirli periyotlarla güncellemeleri takip ediyorlar. Verdiğimiz hizmet kalitesinin bir standarda bağlanması ve kayıt altına alınması çok önemli"dedi.