ANKARA - Kazan Belediyesi 2015 yılı 'Yönetimin Gözden Geçirmesi Toplantısı’ için Bolu- Abant’ta 2 günlük kampa girdi. 2007 yılından bu yana her yıl gerçekleştirilen ve ISO 9001 standartları gereği toplantıda, 2015 yılı faaliyetleri, dış tedarikçi performansları, kalite yönetim sistemi, vatandaş ve çalışan memnuniyet anketleri, iç ve dış denetim sonuçları, 2015 yılı hedeflerinin gerçekleşme oranları ile 2016 yılı hedefleri değerlendirildi.

YÜZDE YÜZ BAŞARI

Kazan Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2008 yılından bu yana ISO-9001 Standartlarında hizmet veren ve hizmet kalitesi, TÜRKAK Akreditasyonlu Türk Loydu İktisadi İşletmesi tarafından denetlenen Kazan Belediyesi, 2007 yılından bu yana gerçekleştirmiş olduğu "Yönetimin Gözden Geçirmesi Toplantısı" bu yıl Bolu-Abant’ta yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı Lokman Ertürk, belediye başkan yardımcıları, Ak Parti ve MHP meclis üyeleri ve birim müdürlerinin katıldı. Personel motivasyonunun sağlanması ve daha verimli geçmesi amacıyla kurum dışında gerçekleştirilen toplantıda birim müdürleri, 30 dakikalık sunumlarında 2015 yılı faaliyetleri ve 2016 yılı hedeflerini anlattı. Toplantı sonunda Kazan Belediyesi’nin 2015 yılı hedef gerçekleşme oranları masaya yatırıldı. Hedeflerin gerçekleşme oranlarının yüzde yüze yakın çıkması yönetim kadrosu ve meclis üyelerinde büyük memnuniyet uyandırdı. Sunumun ardından belediye meclis üyeleri birim müdürlerinden tüm çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi alma şansını buldu.

Genel değerlendirme için kürsüye çıkan Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk "Kazan Belediyesi, başkanı, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve tüm çalışanlarıyla uyumlu ve güzel bir sinerji yakaladı. Şeffaflığı ve vatandaş memnuniyetini birincil görev bilen yönetim anlayışıyla hizmet veren Kazan Belediyesi, 12 yılda çok büyük bir atılım gerçekleştirdi. Ayrıca Kazan Belediyesi, Türkiye’de ISO standartlarında çalışan sayılı belediyeler arasında yer alıyor. Yönetimimiz döneminde hesap veremeyeceğimiz hiçbir çalışmanın altına imza atmadık. Kazan Belediyesi çalışanlarıyla büyük bir ailedir. Bugün böyle bir kadro ile çalışmanın haklı gururunu yaşıyorum. 2015 yılı hedeflerinde yüzde yüze yakın başarı sağlamamızda katkısı bulunan tüm personelime yürekten teşekkür ediyorum"dedi.