Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi’nin Cebeci’deki iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftar yemeğine katıldı.

Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve CHP’li milletvekillerinin de katıldığı iftar yemeğinde, Çankayalılarla sohbet etme imkanı da buldu.Çankaya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çankaya Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca vatandaşlara hizmet verdiği iftar çadırları, bu kez Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırladı. Cebeci bölgesindeki çadıra konuk olarak bölge halkıyla birlikte iftar yapan Kılıçdaroğlu’na, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in yanı sıra CHP Milletvekilleri, CHP Ankara İl Başkanı, CHP İlçe Başkanları ile Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da eşlik etti.

Kılıçdaroğlu: "11 ayın sultanı ramazan’da herkesin sevgi ve dostlukla birbirini kucaklaması gerekir"

Ramazan ayında herkesin kini, öfkeyi bir kenara bırakması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu; "Bu ayın önemi çok büyük. 11 ayın sultanı diyoruz. Herkesin sevgi ve dostluk ile birbirini kucaklaması gereken bir ay" diye konuştu. İslam aleminde yaşanan savaşların ve kavgaların yürekleri burktuğunu belirten Kemal Kılıçdaroğlu, "Çocukların, kadınların acımasızca öldürülmesi kabullenilebilecek olaylar değil. Bir an önce savaşların bitmesini, kinin, öfkenin sonlanmasını diliyorum" dedi. Kılıçdaroğlu ayrıca Ramazan ayında yaşanılan hoşgörünün bütün aylara yayılmasını dilediğini de belirtti.

Taşdelen: "halkıyla bütünleşen sosyal belediyecilik anlayışını uyguluyoruz"

Yemek öncesi yaptığı konuşmada "Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda halkıyla bütünleşen sosyal bir belediyeciliği uyguluyoruz" diyen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de "Her zaman halkımızın yanındayız. Birlik, beraberlik ve dostluğumuzu pekiştiren çalışmalarımızı artırarak sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu

Kılıçdaroğlu, ezanın okunmasının ardından beraberindekiler ve vatandaşlarla birlikte tarhana çorbası, tavuk döner, pilav ve irmik tatlısından oluşan mönüyle iftar yaptı. Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterdiği Genel Başkan Kılıçdaroğlu, iftarın ardından çok sayıda vatandaşla sohbet etti. Fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmayan Kılıçdaroğlu, Cebeci halkının alkışları arasında bölgeden ayrıldı.

Editör: TE Bilisim