ANKARA - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve eşi Azize Yaşar, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncularının sahnelediği "Halktan Biri" isimli tiyatro oyununu izledi.

Yenimahalle Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen oyuna CHP Genel Başkan Yardımcıları Selin Sayek Böke, Şafak Pavey, Lale Karabıyık, Tekin Bingöl, Yasemin Öney Cankurtaran, Çetin Osman Budak, Seyit Torun, Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Milletvekilleri, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, İlçe yöneticileri, Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Başar Bal ve muhtarlar da katıldı.

BAŞKANLAR OYUNU KAHKAHAYLA İZLEDİ

Amerika Birleşik Devletleri’nde uygulanan ekonomik politikalara değinen oyunda, işinden atılmış bir Amerikan vatandaşı olan "Halktan Biri’ Tracy Pine’i izleyen Kılıçdaroğlu ve Yaşar, ABD’nin ekonomik politikalarına göndermeler yapan oyunu kahkahalar ile izledi.

OYUNCULAR AYAKTA ALKIŞLANDI

Oyunun kahramanı Tracy Pine’nin ülke yönetiminden memnun olmadığı için sürekli ABD Başkanına eleştiri dozu yüksek, hakaret içeren mektuplar yazması ile başlayan trajikomik hikaye, ABD Başkanının mektuplardan rahatsız olması üzerine FBI ajanını Pine göndermesiyle devam etti.

Oyun sonunda vatandaşlar tarafından ayakta alkışlanan oyunculara ve yönetmen Ümit Aydoğdu’ya, Kılıçdaroğlu, Yaşar ve Büyükerşen çiçek takdim etti.