ANKARA - Eğitim ve bilgilendirme çalışmalarında açık ara önde olan Keçiören Belediyesi bu alanda yaptığı çalışmalara her gün bir yenisini ekliyor.

Keçiören Belediyesi Aile Eğitim Merkezi düzenlediği seminerlerle özellikle gençlerin ve yetişkinlerin yanında olmayı sürdürüyor.

Bilgilendirme misyonunu yerine getiren seminerlere her yaş gurubundan insanlar katılırken, her ay ortalama 15 seminer düzenleniyor. 2014 - 2015 yılında düzenlenen 134 seminere toplamda 5800 kişi katılım sağlarken, 6 yılda seminerlere katılanların sayısı ise 60 bine yaklaştı.

Alanında uzman kişiler tarafından 2 saat olarak düzenlenen seminerler arasında en büyük ilgiyi yetişkinler arasında "Aile İçi İletişim", "Beden Dili", "İletişim Becerileri" görürken, gençler arasında en ilgi gören seminer ise "Etkili Not Tutma Teknikleri" oldu. Ayrıca bu yıl ilk kez öğretmenlere yönelik olarak "Sınıf Yönetimi" konusunda da seminer veriliyor.

"Güvenmek ve Güvenilmek", "Konsantrasyon", "Zaman Yönetimi", "Anlamlı Yaşama Sanatı", "Problem Çözme ve Karar Verme Teknikleri" gibi kişisel gelişim içerikli seminerlerin yanında "Liderlik, Başarı ve Motivasyon", "Proje Geliştirme Teknikleri", "Toplantı Yapma ve Moderatörlük Becerileri" gibi iş başarısına yönelik seminerler de talep doğrultusunda düzenleniyor.