ANKARA - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney’i makamında ağırladı.

Ziyarette Güney’i Kızılcahamam Belediyesi meclis üyeleri Kemal Öztürk, Yusuf Şengül, Ahmet Arslanoğlu, Uğur Kalender, İbrahim Yıldız, Songül Ergelen ve Yenimahalle Belediyesi Grup Başkanvekili Kayhan Yüreğir de yalnız bırakmadı. Kendi belediyelerinde yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi veren Güney, Yenimahalle’de yapılan çalışmalar ve yatırım planları hakkında da Yaşar’dan bilgi aldı.

Yenimahalle’de yapılan çalışmaların yakın takipçisi olduğunu belirten Güney, "Çalışmalarınız takdire şayan. Yenimahalleliler sizin gibi bir başkanı olduğu için çok şanslı. Biz buraya göre taşra bir belediyeyiz. Yenimahalle merkezi bir ilçe ve daha yerleşik. Bize bağlı 104 köy var. Hepsine yetişmeye çalışıyoruz" dedi.

YAŞAR’A KIZILCAHAMAM’IN YÖRESEL LEZZETLERİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaşar ise, "Vatandaş tarafından belediyelerde hizmet arzusu sürekli artıyor. Hükümetin belediyelerin gelir kaynaklarının kesmemesi, aksine iyileştirmesi lazım. Çünkü biz bu bütçelere göre vatandaşa hizmet ediyoruz. Belirlenen bütçe doğrultusunda, kaynakları Yenimahalle halkının yararına en etkin şekilde kullanmaya ve ilçeye kalıcı eserler kazandırmaya çalışıyoruz. Amacımız herkesin yaşamaktan mutlu olacağı bir Yenimahallle, güzel yarınları olan bir Yenimahalle" diye konuştu.