9. Köy söyleşilerinde seçim sonrası ekonomide yaşananlar konuşulacak 9. Köy söyleşilerinde seçim sonrası ekonomide yaşananlar konuşulacak

Usta oyuncu ve tiyatrocu Müjdat GezenShow TV’de yayınlanan Gold Film’in üstlendiği 'Kızılcık Şerbeti' dizisi hakkında, "Kızılcık Şerbeti'nde çalışan arkadaşların bir grubu 'Dizi artık haziranda bitse de önümüzdeki sezon devam etmese' demeye başlamışlar" dedi. Gezen'in açıklamasının ardından 'Kızılcık Şerbeti'nin final yapacağı iddiaları sosyal medyada gündem oldu. 

Dizide Fatih Ünal karakterini canlandıran oyuncu Doğukan Güngör, konuya dair açıklama yaparak, "Kim demiş, bizim haberimiz yok? Gayet mutluyuz" dedi. 

"Güçlenerek devam edeceğiz" 

Gezen'in açıklamasına 'Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak tepki gösterdi. 

Turgut, "Yaşını başını almış oyuncuların YouTube programlarında, Kızılcık Şerbeti'nin oyuncuları ve senaryosu ile ilgili dedikodu yapması hoş olmadı. Daha da güçlenerek devam edeceğiz. Kimse merak etmesin" diye konuştu. 

Muhabir: Nihal Alp