BURSA- MHP eski Trabzon Milletvekili Koray Aydın, partide yeni bir heyecana ihtiyaç olduğunu söyledi. Aydın, "Seçimli bir olağanüstü kurultay olması halinde MHP'de lider değişimi kaçınılmazdır. Mutlaka olacaktır." dedi.

1 Kasım seçimlerinin ardından partide olağanüstü kurultay yapılması amacıyla delegelerle görüşmeye devam eden Koray Aydın, Bursa’da teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Toplantı öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Aydın, kurultay için şu ana kadar ne kadar imza toplandığı yönündeki soruya şu karşılığı verdi: "Şu ana kadar imzalar farklı bölgelerde toplanıyor. Bu imzaları toplayıp bir araya getirmedik ama şunu biliyorum. Gerekli sayının üzerine çıktık. Ancak sayının biraz daha üzerine çıkması yönünde gayretimiz var. O bakımdan imzaları genel merkeze şu ana kadar teslim etmedik."

"HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DAVRANAMAYIZ"

Genel merkezden adım beklediklerinin altını çizen Koray Aydın, şöyle devam etti: "MHP camiası seçimlerden sonra ki süreçte sıkıntılı günler yaşadı. MHP'nin esas sahibi olan geniş aile genel merkezden olumlu bir adım bekliyor. Onların adım atması daha şık olacak. Çünkü son seçimlerden sonra hiçbir şey olmamış gibi davranamayız. Ya da bu konu konuşulmayacak gibi bakamayız. MHP'de yeniden yapılanmaya ihtiyaç var."