Haber Merkezi - Ali Koç, Trabzonspor maçında çıkan olayların ardından Kulüpler Birliği'nden istifa ettiğini açıklamıştı. 

Çağdaş Bodrumspor Basketbol Takımı, Manisa Büyükşehir Belediyespor maçına hazır Çağdaş Bodrumspor Basketbol Takımı, Manisa Büyükşehir Belediyespor maçına hazır

Koç'un istifasının ardından ilk kez toplanan Kulüpler Birliği toplantısındna karar çıktı. Kulüpler Birliği, Ali Koç’un başkanlık görevine geri döndüğünü açıkladı.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Ali Bey'in başkanlıktan ayrılma talebini kabul etmedik ve göreve devam etmesi için 17 kulübümüz de kendisine destek verdi. O da bizi kırmadı ve göreve devam edeceğini söyledi" diye konuştu.

Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç ise "Kulüpler Birliği'nde yeni bir başkan değişikliğinin bu süreçte gerekli olmadığını düşünüyoruz. Ali Koç'un, tüm kulüplerin menfaatlerini düşünerek hareket ettiğini biliyoruz. Teklifimizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz'' dedi.

Öte yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve heyeti, Kulüpler Birliği'ndeki toplantıya, deprem bölgesinde bulunduklarından dolayı katılmadı.

Editör: Haber Merkezi