Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu sonrasında Yönetim Kurulu’nun hemen toplanarak görev bölümü yapmasından sonra, diğer kurullar da Ankara’da bulunan üyeleri ile ilk toplantılarını yaptılar.

Fethi Akkoç, Şahap Alp, Orhan Gürdil, Yücel Hacaloğlu,Can Pulak, Ercan San, İbrahim Saraçoğlu, İsmet Solak, Ayçetin Tulga, Ergin Ünal ve Metin Yalman’dan oluşan Onur Kurulu toplantısında, Ercan San Başkanlığa, İsmet Solak Başkan Yardımcılığına ve İbrahim Saraçoğlu da yazmanlığa getirildi.

cem1

Doğan Bulgun, Osman Nuri Arslan, Umut Çevik, Ertuğrul Bülent Danacı, Abdülhalik Ensari, Faysal Geyik, Metin Işık, Ergin Özençel, Binali Polati Mustafa Salihoğlu ve Hacı Ali Topçu’dan oluşan Denetim Kurulu ilk toplantısında, Başkanlığa Doğan Bulgun’u seçerek yeni dönem çalışma programını belirledi.

cem2

Seva Erten, Kumru Tulgar Akyol, Mustafa Bozdemir, Remzi Dilan, Besim Güçtenkorkmaz, Özdemir Kalebek, M. Seçil Keskin, Tuncay Salman, Osman Nuri Üntürk ve Tuncay Yıldırım’dan oluşan Seçici Kurul da ilk toplantısında Başkanlığa Seva Erten’i seçti.