ANKARA - Popüler tiyatro oyunlarını ücretsiz olarak vatandaşla buluşturan Yenimahalle Belediyesi, Londra’da 10 sezon kapalı gişe oynayan "Shakespeare’in Bütün Eserleri-Hafif Kısaltılmış "adlı komedi oyununu, Tiyatro Keyfi yorumuyla tiyatro severlerin beğenisine sundu.

Yenimahalle Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Oyunun başlamasına saatler kala 50’inci Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nu tıklım tıklım dolduran vatandaşlar, oyuncular Kemal Erdurak, Mesut Yılmaz ve Kerem Muslugil’in komik performansıyla stres attılar.

DAHA ÖNCE SAHNE BÖYLE ROMEO VE JULİET GÖRMEDİ

Hareketleriyle bir dakika yerinde durmayan 3 erkek oyuncu, ilk olarak William Shakespeare tarafından yazılmış Romeo ve Juliet adlı eseri sahneledi.

Juliet kılığına giren erkek oyuncuyu karşılarında görünce kahkahaya boğulan seyirciler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

YENİMAHALLE’DEN OYUNCULARA ÇİÇEK

Oyunun sonunda birbirinden komik tiplemelerle vatandaşı gülme krizine sokan oyuncular ayakta alkışlanırken, Yönetmen Kemal Başar’a, oyunculara ve ekibe teşekkürlerini sunan Yenimahalle Belediyesi CHP Meclis Üyesi İsmihan Solmaz, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar adına oyunculara çiçek takdim etti.

Oyuncular da Ankara seyircisinin kendileri için ne kadar önemli olduğunu söyleyerek, "Bizleri bir araya getiren Başkan Yaşar’a teşekkürlerimizi sunuyoruz" dediler.