Mamak ilçe protokol iftarı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün ev sahipliğinde Saimekadın Meriç Tesisleri’nde gerçekleşti.

Mamak Belediyesi’nin internet sitesinden alınan habere göre, iftarda Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, meclis üyeleri, başkan yardımcıları,Mamak Müftüsü Muharrem Genç, muhtarlar, Mamak Kaymakamlık Protokolü ve Mamak siyaset protokolü bir araya geldi. İlçeye hizmet edenlerin bir araya geldiği iftar yemeğinde katılımcılara teşekkür eden Akgül, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Akgül, "Ramazan Ayı geldi ve tüm güzellikleriyle devam ediyor. Bu bereketli sofralarda hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün de ilçemizde görev yapan arkadaşlarla bir arada olmak istedik" dedi.

"Mütevazı sofralarda iftar açıyoruz"

Akgül her yıl olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da mütevazı sofralarda iftar açtıklarını belirterek, "Biliyoruz ki iftar sofraları zenginin fakirin gencin yaşlının kaynaştığı sofralardır. İlçemizde her gün halkımızla iç içe oluyoruz. Gücümüz yettiğince de yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu sofralarda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Davetliler okunan dualardan sonra tasavvuf müziği eşliğinde oruçlarını açtı.

Editör: TE Bilisim