ANKARA - Binlerce Mamaklıyı aynı sofra etrafında buluşturarak birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu canlandıran Mamak Belediyesi öksüz ve yetimleri de unutmadı.

Mamak Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mamak Belediyesi bu yıl üçüncüsünü düzenlediği öksüz ve yetim iftarıyla sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinden birini daha sergiledi. Öksüz ve yetimlerle birlikte aynı masada iftar açan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül çocuklara bayramlık hediyeler verdi. Ramazan ayının yalnızlık ayı olmadığını söyleyen Akgül çok sayıda iftar yemeğine katıldığını dile getirerek: "Bu akşam ki iftar soframız çok anlamlı ve kıymetli. Bu kıymeti veren sizlersiniz ve sizlerle bir arada olmak bu iftar sofralarını zenginleştiriyor. Sizler bütün toplumun üzerine titrediği emanetlersiniz. Sizleri bize, hem Rabbimiz hem de iki cihan serveri Peygamberimiz emanet etti" dedi.

Öksüz ve yetimlerimizin yanındayız

Öksüz ve yetim iftarına Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, meclis üyeleri, başkan yardımcıları katıldı. Programda bir konuşma yapan Mamak Kaymakamı Ali Mantı: "Böylesine anlamlı bir programa imza attığı için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Öksüz ve yetim çocuklar bizlerin emanetidir" dedi. Grup Buhara’nın ilahilerle sahne aldığı programın sonunda çocuklar Akgül’le fotoğraf çektirdi.

Editör: TE Bilisim