İSTANBUL (AA) - MetropolCard ile Medline Sağlık Grubu arasında iş birliği protokolü imzalandı.

MetropolCard ve Medline Sağlık Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, iki kurum arasında işbirliği gerçekleştirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Medline Sağlık Grubu Genel Müdürü Başar Ezer, Türkiye'nin önde gelen firmaları ile yaptıkları projeler kapsamında 3,5 milyona yaklaşan üye ve 400'ün üzerinde kuruma hizmet verdiklerini ifade etti.

MetropolCard ile iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Ezer, "MetropolCard'lılar doktorlu kara ambulansı, telefon ile tıbbi danışmanlık, medikal bilgi köprüsü ve acil durumlarda hastane organizasyonu hizmetlerini kapsayan '7-24 Medline Acil Sağlık Hizmetleri Üyesi' olmanın güvencesini yaşayacaklar." açıklamasında bulundu.

MHRS'deki yeni düzenlemelere ilişkin toplantı, Bakan Koca başkanlığında düzenlendi MHRS'deki yeni düzenlemelere ilişkin toplantı, Bakan Koca başkanlığında düzenlendi

MetropolCard Üst Yöneticisi (CEO) Uğur Yıldırım ise, sektöre liderlik eden Medline Sağlık Grubu ile yaptıkları anlaşmayla kullanıcılarının sağlıklarını düşünen iş birliğinin gururunu yaşadıklarını belirtti. Yıldırım, şunları kaydetti:

"Kurulduğumuz günden bu yana inovatif bakış açımızı hiç kaybetmeden değerli kullanıcılarımızın yaşamlarına dokunduğumuz MetropolCard olarak hayata geçen iş birliğimiz kapsamında kendilerine '7-24 Medline Acil Sağlık Hizmetleri Üyesi' olmanın ayrıcalığını yaşatıyor olacağız. Doktorlu kara ambulansı, telefon ile tıbbi danışmanlık, medikal bilgi köprüsü ve hastane organizasyonu hizmetlerini kapsayan '7-24 Medline Acil Sağlık Üyeliği'nin şirketimize, değerli kullanıcılarımıza ve paydaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim."

Kaynak: aa