ANKARA - Keçiören Belediyesi  "Sahiplenmek İstiyorum" uygulaması ile sahipsiz sokak hayvanlarını sıcak bir yuvaya kavuşturmaya devam ediyor.

Keçiören Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sokak hayvanlarına yönelik yaptığı çalışmalar ile takdir toplayan Keçiören Belediyesi’nin sahiplendirme hizmetinden bu defa  Funda İçöz (37) faydalandı.

Kızları Çiğdem(2) ve Çağla’ya(8) hayvan sevgisi aşılamak için yavru köpeği sahiplenmek istediğini söyleyen İçöz, "Sokak hayvanlarına karşı herkesin duyarlı olmasını istiyorum. Her aile bir sokak hayvanını sahiplense sokak hayvanları sorunu biterdi. Keçiören Belediyesi’nin yaptığı bu hizmetten çok memnunum" dedi.

Veteriner kontrolünün ardından aşı karnesi ile birlikte sahibine teslim edilen 55 günlük yavru köpeğe İçöz ailesi "Fırtına" adını verdi. Keçiören Belediyesi yavru köpeğin maması ile mama kabını da Funda Hanım’a hediye etti.

"Sahiplenmek İstiyorum" hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, belediyenin web sitesine veya doğrudan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne başvurabiliyor.