Haber Merkezi - Yerel seçimler kapsamında bugün sandık başına giden vatandaşlar arasında, ünlü isimler de yar aldı. 61 milyondan fazla seçmenin yaklaşık 207 bin sandıkta oy kullandığı seçimler için oy veren ünlüler arasında; Cem Yılmaz, Kenan Doğulu, Beren Saat, Nilperi Şahinkaya, Sezen Aksu, Murat Boz, Serenay Sarıkaya ve Gülşen Bubuikoğlu gibi isimler de yar aldı.

Cem Yılmaz-1

Oyunu kullanmak için Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu’na gitti. Cem Yılmaz, Yılmaz, sırada bekleyen emekli milli basketbolcu İbrahim Kutluay ve ödüllü yönetmen Reha Erdem ile de burada karşılaştı. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ise, oy kullanmaya Adana Demirspor formasıyla giderek dikkat çekti. 

Kenan Beren-1

Ünlü çift Beren Saat ve Kenan Doğulu ise, yerel seçimler için oylarını kullananlar arasındaydı. Keyifli halleriyle dikkat çeken çift oy kullandıktan sonra sevenleriyle de fotoğraf çektirdi. Oyuncu Müge Boz ise oy kullanırken, "Hepimiz için en huzurlu ve mutlusu olması dileklerimle..." açıklamasında bulundu. Oyunu Beykoz'daki Sedat Simavi Ortaokulu'nda kullanan ünlü sanatçı Gülşen Bubikoğlu ise, oyunu kullandığı esnada "Hayırlı olsun inşallah" dedi.

Sezen Aksu

Şarkıcı Aleyna Tilki ise oyunu Göztepe İlkokulu'nda kullanırken; duayen sanatçı Sezen Aksu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullanmak üzere saat 13.45’te Beykoz Sedat Simavi Ortaokulu’na geldi. Ünlü şarkıcı Murat Boz, yerel seçimler için oyunu kullanmak üzere Beşiktaş’ta bulunan Lütfi Banat İlkokulundaydı.

Hülya Avşar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile telefonda görüştü

Hülya Avşar, oyunu kullanmak için Sarıyer'deki Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine geldi. Oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın oyunu kullandıktan sonra zarfı sandığa atarken yaşadıkları olay oldu.

Editör: Haber Merkezi