ANKARA - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda Siteler esnafıyla buluştu. Yoğun katılımın gözlendiği toplantıya Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca ev sahipliği yaptı. Yapılan görüşmelerde ülke ekonomisi ve esnafın sorunları üzerinde duruldu.

"SİTELER ANKARA’NIN KALBİ…"

Altındağ Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti hükümeti ile birlikte yaşanan ekonomik gelişmeleri anlattı. Türkiye ekonomisinin giderek güçlendiğini belirten Kurtulmuş, ekonomideki büyüme hızının yüzde 5 olduğuna dikkati çekti. Kurtulmuş, ekonomide 25 önemli yapılanmanın altına imza attıklarını ve bu durumun Türkiye’yi dünya piyasasında çok önemli bir yere taşıdığını ifade etti. Siteler’i, "Ankara’nın atar damarı" olarak yorumlayan Kurtulmuş, bu bölgenin ekonomik anlamda güçlü olması halinde Türkiye’nin de güçlü olacağını söyledi.

Numan Kurtulmuş, gerçekleştirecekleri çalışmalarla Türkiye’yi bulunduğu noktadan daha ileri taşıyacaklarını vurguladı. Sadece mikro başarılara değil makro başarılara da yoğunlaşılması gerektiğini kaydeden Kurtulmuş, esnafa hayırlı kazançlar diledi. Numan Kurtulmuş ve beraberindeki heyet, daha sonra Siteler esnafını ziyaret etti.