ANKARA - İlçemizde çeşitli yarışmalarda farklı alanlarda başarılı olan öğrencilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce madalya verildi.

Elmadağ Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda düzenlenen törende başarılı öğrencilere madalya verilirken okullarına plaket ve öğrenci velilerine de İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Omaç’ın imzasını taşıyan "Veli Gurur Belgesi" takdim edildi.

Törene; Elmadağ Belediye Başkanı Sayın Gazi Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Omaç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Dursun Karakuş, Sağlık Gurup Başkan Sadık Sakallı,okul müdürleri,öğretmenler,öğrenciler ve veliler katıldı.

Yapılan törenin açılış konuşmasını yapan İlçe Mili Eğitim Müdürü Hüseyin Omaç:"Böylesi anlamlı bir törende bir araya geldiğimiz için çok mutluyum. Sevgili öğrencilerim başarılarınızla gururlandık, heyecanlandık. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Başarmak için inanmak, çalışmak, sabretmek gerekir. Siz bunları eksiksiz yaptığınız için başardınız. Sizleri bu yolda yalnız bırakmayan arka çıkan destek olan öğretmenlerim sizlere de sonsuz teşekkürler. Bu eser sizindir.Eserinizle ne kadar övünseniz azdır ve değerli okul yönetici arkadaşlarım biliyorum ki bu zorlu yolda çıkan pürüzleri,engelleri ortadan kaldırarak gerek öğretmenime gerekse öğrencilerime uygun zemin hazırladınız,sizler de sağ olun.Öğrencilerimin başarısında büyük pay sahibi olan saygıdeğer velilerim,sizin gücünüzü hep yanımızda hissediyoruz bu da mesleğimizi daha büyük bir aşk,şevk ve özenle yapmamızı sağlıyor,sağ olun var olun,sizlere de çok teşekkür ederim.Bu yarışmalara hazırlanırken ve katılırken maddi manevi desteğini esirgemeyen,en bunaldığımız anda dahi bizi motive eden,moral veren,tecrübesiyle yol gösteren Belediye Başkanımız Sayın Gazi Şahin beye de ne kadar teşekkür etsek azdır sağ olun eksik olmayın" dedi.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; Her başarının arkasında büyük bir çaba ve emek vardır. Başarılı öğrencilerimizin de emeklerinin karşılığını almış olmaları bizleri memnun etmektedir. Bu öğrencilerimizi en iyi yerlerde görmek siz değerli öğretmenleri kadar bizleri de mutlu eder. Çocuklarımızın başarılarının devam etmesi için elimizden gelecek her türlü desteği vermeye hazırız" .dedi.

Ödül töreni öğrencilerin mutluluğu velilerin gururlu tavırları ve çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.
Editör: TE Bilisim