Türkiye’nin ilk ve en büyük ilişki ve arkadaşlık platformu olan Siberalem’in burç doktoru Zodyaklı, etrafında pervane olduğunuz tatlı sevgili adayınızın ya da sevgilinizin aşkının çekim gücüne kapılmanızın nedenlerini yıldızlara sordu. Hangi burca neden aşık olmalısınız ve onun aşkına güvenebilir misiniz konusunu ele alan Zodyaklı, mükemmel ilişkinin püf noktalarını veriyor.

Türkiye’nin ilk ve en büyük ilişki ve arkadaşlık platformu olan Siberalem’in burç doktoru Zodyaklı, etrafında pervane olduğunuz tatlı sevgili adayınızın ya da sevgilinizin aşkının çekim gücüne kapılmanızın nedenlerini yıldızlara sordu. Hangi burca neden aşık olmalısınız ve onun aşkına güvenebilir misiniz konusunu ele alan Zodyaklı, mükemmel ilişkinin püf noktalarını veriyor.

Türkiye’nin ilk ve en büyük ilişki ve arkadaşlık platformu Siberalem’de aşk hayatınıza yön verecek tavsiyeleri ile "Hangi burca, neden aşık olmalısınız" reçetesini yazan Zodyaklı, gönül işlerini yıldızlara soruyor. Hayatının aşkı ile karşılaştığı hissine kapılanlara, neden sonuç ilişkisi ile mükemmel ilişki yaratmaya imkan sunan Zodyaklı’nın burçlar hakkındaki yorumları:

Koç ve Yükselen Koç

Böylesine kendini beğenmiş, böylesine egoist bir insanın, nesine aşık olduğunuzu henüz siz de bulamadıysanız Zodyaklı’nın Siberalem için yorumladığı Koç burcu:

Koç burcuna aşık olmalısınız çünkü o cesurdur, sizin asla cesaret edemediğiniz işlere kalkışabilir. Onun cesareti karşısında korkularınız hızla anlamsızlaşabilir. Onun cesareti sizin karanlığınıza ışık gibi doğabilir.

Koç burcu sizin ayaklarınızı yerden keser çünkü o rutinlerden hoşlanmaz, yenilikler onun her zaman ilgisini çeker. Böylelikle ilişkiniz yıllar geçse bile yenilenecek, yeniden keyif alacak şeyleri birlikte keşfedebileceksiniz!

Koç burcuna güvenmelisiniz çünkü onun borçlarına sadık biri olduğunu, hayatın gerçekliğinden uzaklaşmadığını göreceksiniz. Bu da size ona güven duymanızı sağlayacak!

Haftanın tavsiyesi:

Bu hafta sizler her konuda cevap arıyor olabilirsiniz. Fakat bunu çevrenizi sorguluyor şekilde yapmamaya özen göstermelisiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bu kadar asabi ve sorumsuz tavrın nesine aşık olduğunuzu henüz siz de bulamadıysanız, Zodyaklı’nın Siberalem için yorumladığı Boğa burcu:

Boğa burcuna aşık olmalısınız çünkü onlar doğuştan esprili, eğlenceli kişilerdir. Sizi kahkahalara boğarken zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsınız!

Boğa burcu sizin ayaklarınızı yerden keser çünkü onlar hayatta kalite aralar, gördükleri, yedikleri, yaşadıkları her şey kalitelidir. Onunla birlikte yaşadığınız dünyayı bir daha keşfedebilirsiniz!

Boğa burcuna güvenmelisiniz çünkü onlar para harcamayı severler. Para harcamayı seven biri para kazanmayı da sever. Bu yüzden çok çalışkan insanlardır. Arzu ettikleri her şeye kavuşurlarsa ihanet etmek akıllarına bile gelmeyecektir!

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta öfkenizi kontrol altına almalısınız! Özellikle partnerinize karşı daha sakin davranmalısınız!

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu kadar dengesiz ve duygusal karışıklık içinde bulunan bir burcun nesine aşık olduğunuzu henüz siz de bulamadıysanız, Zodyaklı’nın Siberalem için yorumladığı İkizler burcu: İkizler burcuna aşık olmalısınız çünkü onların ilgisini uzun süre üzerinizde tutmak gerçekten büyük başarı! Onlar iletişime geçilmesi en kolay insanlardır. Onlarla bir günün nasıl geçtiğini asla anlamazsınız!

İkizler burcu sizin ayaklarınızı yerden keser çünkü onların her konuda bilgileri vardır ve onlar gerçekten iyi yalancılardır. Sizi kolayca süslü sözlerle baştan çıkarabilirler.

İkizler burcuna güvenmelisiniz çünkü onların o muzip, yaramaz hallerinin altında katil değil, küçük bir çocuk vardır!

Haftanın tavsiyesi:

Bu hafta evinizi ilgilendiren konularda artık bir karar alabilirsiniz. Ev değişikliği ya da evinizin içindeki değişiklikler konusunda acele hareket etmemelisiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bu kadar endişeli ve ağır kanlılığı ile sizi çıldırtacak birinin nesine aşık olduğunuzu henüz siz de bulamadıysanız, Zodyaklı’nın Siberalem için yorumladığı Yengeç burcu:

Yengeç burcuna aşık olmalısınız çünkü onların merhametli yapıları sizi ciddi bir ilişkiye hızla sürükleyecektir. Size verdiği güven sizi huzurlu hissettirecektir.

Yengeç burcu sizin ayaklarınızı yerden keser çünkü onlar dürüst davranışları ile sizi şaşırtacak, sadakatleri ile ayaklarınızı yerden kesecektirler!

Yengeç burcuna güvenmelisiniz çünkü onların da aradığı tek gerçek güvenmektir!

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta kazançlarınız konusunda kendinizi şanssız hissedebilirsiniz. Geçmişteki tecrübelerinizi artık düşünmemenizde fayda var!

Aslan ve Yükselen Aslan

Bu kadar egolu ve kibir budalası birinin nesine aşık olduğunuzu henüz siz de bulamadıysanız, Zodyaklı’nın Siberalem için yorumladığı Aslan burcu:

Aslan burcuna aşık olmalısınız çünkü onlar özgüveni yüksek olan kişilerdir. Bir süre sonra sizi evrende tek olduğuna ve yaşamanız için onun aşk denizinde boğulmanız gerektiğine inandıracaktır!

Aslan burcu sizin ayaklarınızı yerden keser çünkü onlar farklıdırlar, sizi elde etmek için yapılmamışı yapacak, söylenmemişi söyleyecektir.

Aslan burcuna güvenmelisiniz çünkü onlar takdir etmeyi bilirler, sizin başarılarınıza mutlu olacak, hüznünüze ortak olacaklardır.

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta kendinizi ispat etmek için çaba harcıyorken bulabilirsiniz. Biraz kendinize dönüp, kendinizi eleştirmenizde fayda var!

Başak ve Yükselen Başak

Bu kadar kötümser ve memnuniyetsiz birinin nesine aşık olduğunuzu henüz siz de bulamadıysanız, Zodyaklı’nın Siberalem için yorumladığı Başak burcu:

Başak burcuna aşık olmalısınız çünkü onlar mükemmeliyetçidir; böylelikle kendinizi kusursuz hissedebilirsiniz. Onlar sizi seçmişse bu evrendeki en özel, en mükemmel insanlardan biri olduğunuz anlamına gelir. Başak burcu sizin ayaklarınızı yerden keser çünkü onlar hırslıdırlar, böylesine hırslı bir insanın mücadelesi size çekici gelecektir. Sizi elde etmek için durmadan hareket etmesi ayaklarınızı yerden kesmeye yardımcı olacaktır. Başak burcuna güvenmelisiniz çünkü bazen siz de hata yapabilirsiniz ancak ona güvenmek bir hata sayılmayabilir. Onlar takıntılı insanlardır, kolay kolay sizden vazgeçmeyeceklerdir!

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta kendinizi her zamankinden daha neşeli hissedebilirsiniz! Keyfini çıkarın!

Terazi ve Yükselen Terazi

Bu kadar adaletli ama adaletin suyunu çıkaran birinin nesine aşık olduğunuzu henüz siz de bulamadıysanız, Zodyaklı’nın Siberalem için yorumladığı Terazi burcu:

Terazi burcuna aşık olmalısınız çünkü onlar naif kişilerdir. Sizleri naif ve anlayışlı davranışları ile hızla büyülemeyi başarabilirler.

Terazi burcu sizin ayaklarınızı yerden keser çünkü onlar romantik insanlardır, fakat sizlerin ayaklarını yerden romantizmle değil de alıştığınız klişelerden uzak bir romantizmle yerden kesecektir.

Terazi burcuna güvenmelisiniz çünkü onlar empati kurabilirler ve sizi incitmemek için ellerinden geleni yapacaklardır.

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta kendinizi daha planlı yaşamak için telkin ediyor olabilirsiniz. Sakin sakin kararlar almalısınız!

Akrep ve Yükselen Akrep

Bu kadar çılgın birinin nesine aşık olduğunuzu henüz siz de bulamadıysanız, Zodyaklı’nın Siberalem için yorumladığı Akrep burcu:

Akrep burcuna aşık olmalısınız çünkü onlar sıra dışı insanlardır. Size bilmediğiniz kapıları açarak bilmediğiniz dünyalara, yaşamadığınız zevkleri tattırarak görmediğiniz düşlere sürüklerler.

Akrep burcu sizin ayaklarınızı yerden keser çünkü onlar oldukları gibidirler, oyun oynamakla uğraşmazlar ve sizden istediklerini açık bir şekilde söylerler.

Akrep burcuna güvenmelisiniz çünkü onlar tutkuludurlar, tutkuları yüksek olduğu sürece size zarar gelecek davranışlarda bulunmayacaklardır. Yani pek de güvenmeyin!

Haftanın tavsiyesi:

Bu hafta kariyerinizde kendinizi haksızlığa uğramış hissedebilirsiniz. Böyle olaylar karşısında soğukkanlılığınızı korumalısınız.

Yay ve Yükselen Yay

Bu kadar Pollyanna olmaktan zevk alan birinin nesine aşık olduğunuzu henüz siz de bulamadıysanız, Zodyaklı’nın Siberalem için yorumladığı Yay burcu:

Yay burcuna aşık olmalısınız çünkü onlar hırslıdırlar, sizi elde edene kadar istediğiniz her şeyi yapabilirler. ve inanın eğer sizi akıllarına koydularsa, hikayenin sonunda onların olmanız için hiçbir davranıştan kaçınmayacaklardır.

Yay burcu sizin ayaklarınızı yerden keser çünkü onlar iyimserlerdir, onların hayat enerjisi karşısında şaşkınlıktan küçük dilinizi yutabilirsiniz!

Yay burcuna güvenmelisiniz çünkü onlar dürüst insanlardır, eğer bir gün size zarar vermek isterlerse bunu önceden size haber vereceklerdir!

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta kendinizi biraz yorulmuş hissedebilirsiniz. Belki takdir edilmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bu kadar sert ve öğretmen edalı birinin nesine aşık olduğunuzu henüz siz de bulamadıysanız, Zodyaklı’nın Siberalem için yorumladığı Oğlak burcu:

Oğlak burcuna aşık olmalısınız çünkü onlar zekidirler, Onların bilgileri karşısında kendinizi küçük bir çocuk gibi hissedebilirsiniz. Onlara önce hayran sonra aşık olacaksınız!

Oğlak burcu sizin ayaklarınızı yerden keser çünkü onlar öğretmendirler, size her gün yeni şeyler öğreterek ufkunuzu genişleteceklerdir.

Oğlak burcuna güvenmelisiniz çünkü onlar gençken olgunlaşırlar, size zarar gelecek davranışların çocukça olduğunu çoktan öğrenmişlerdir.

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta geçmiş sizlere son kez kapılarını açabilir. Artık geçmişte kapatmanız gereken konuları kapatabilirsiniz!

Kova ve Yükselen Kova

Bu kadar içi dışına sığmayan ve ukala birinin nesine aşık olduğunuzu henüz siz de bulamadıysanız, Zodyaklı’nın Siberalem için yorumladığı Kova burcu:

Kova burcuna aşık olmalısınız çünkü onlar marjinal kişilerdir, farklı kişilikleri ile sizlerin başlarını döndüreceklerdir.

Kova burcu sizin ayaklarınızı yerden keser çünkü onlar romantik kişilerdir, sizlere o hayalini kurduğunuz romantizmi çekinmeden yaşatacaklardır.

Kova burcuna güvenmelisiniz çünkü onlar vatansever insanlardır ve vatansever insanlar kolay kolay kimseye zarar vermezler!

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta kendinizi biraz çevrenizden soyutlayabilirsiniz. Fakat dostlarınızın size ihtiyaç duyduğunu bilmelisiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Bu kadar hayalperest birinin nesine aşık olduğunuzu henüz siz de bulamadıysanız, Zodyaklı’nın Siberalem için yorumladığı Balık burcu:

Balık burcuna aşık olmalısınız çünkü onlar tutkuludurlar, onların tutkulu davranışları karşısında aşık olmamanız mümkün olmayacaktır.Balık burcu sizin ayaklarınızı yerden keser çünkü onlar hayalperest insanlardır. Sizlerin daha önce tahayyül bile edemeyeceği dünyaları görebilir, hissedebilirler. Sizlere bu dünyaları anlatmaktan sıkılmayacaklardır.

Balık burcuna güvenmelisiniz çünkü neden bir Balık burcuna güvenilmemesi gerektiğini anlayın.

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta kendinizi daha enerjik hissedebilirsiniz. Bu enerjinizi iş ya da özel hayatınız ikisinden birine aktarmayı denemelisiniz.