Geçen hafta deplasmanda Fenerbahçe’ye kafa tutan Başkent takımının yöneticileri, Cumartesi günü oynayacağı Eskişehirspor maçından da 3 puan bekliyor.

ANKARA-Geçen hafta İstanbul’da Fenerbahçe’den bir puan alma başarısını gösteren Osmanlıspor, Cumartesi günü saat 13.00’de oynayacağı Esbkişehirspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ın çalıştırdığı takım, bugün de çalışmalarını sürdürecek. Başkent takımının Teknik Direktörü, yükselişlerini süreceğini belirtirken, "Daha çok puanı, iyi futbolumuzla ortaya koyacağız" iddiasında bulundu.

Sarı-Morlu takımın yöneticileri ise, ligde daha yukarılara çıkacaklarını belirterek, Avrupa kupalarına gitmek istediklerini söyledi.

WEBO’NUN GÖRÜŞÜ

Osmanlıspor’un gol ayağı olan Webo, takımı ve hakemler hakkında konuştu. Webo"Hakem hatalarını bize yüklemeyeceklerini düşünüyoruz. Özellikle hakeme fazla baskı olacak, ama biz de sahadaki aktörler olarak hakemin işini kolaylaştırmalıyız. Hakemler taraftarların baskısını da hissedecek"dedi.

Webo, son dönemde aldıkları kararlar nedeniyle eleştirilen Türk hakemleri arasında en çok Cüneyt Çakır’ın yönetimini beğendiğini belirterek, "Şu an dünyanın en iyi 2, 3 hakeminden biri. Zaten bundan dolayı zorlu maçlarda görev alıyor" değerlendirmesini yaptı. Tecrübeli golcü, "Diğer hakemler, performans olarak Cüneyt Çakır’ın çok mu altında kalıyor?" sorusu üzerine, şöyle devam etti:"Hayır, aslında çok aşağısında kalıyor diyemeyiz. Cüneyt hocanın performansı çok iyi. Onun gibi hakemler, futbolcuların yanına gelip diyalog kurmasına izin veriyor. Ancak bazı hakemler futbolcuyu yanına bile yaklaştırmıyor. Cüneyt Çakır, diğer hakemler için çok büyük şans. Önlerinde çok büyük bir referans var. Neler yaptığına bakıp, onun gibi ilerleyebilirler."