Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin yeni bir siyasi iklim başlattığını belirtti. Bir sonraki genel seçimlerde iktidar olmayı hedeflediklerini vurgulayan Özel, "31 Mart seçimleri yeni bir siyasi iklim, yeni sorumluluklar, yeni bir dönem başlattı. Mevcut genel iktidara da bize de mesaj verdi" dedi. 

Manisa'daki programı kapsamında Sarıgöl Kent Meydanı'nda ilçe sakinleri ile bir araya gelen Özel, 31 Mart'ta vatandaşın kendilerine bir yatırım kredisi verdiğine dikkat çekerek, bunu iyi değerlendirip doğru çalışırlarsa seçmenin CHP'ye ülkeyi yönetme fırsatı  vereceğini aktardı. 

Bununla birlikte, seçmenin kavga değil çalışma istediğini söyleyen Özel, şöyle konuştu: 

"Önümüzdeki genel seçimler için CHP'nin iktidarı için herkes sabredecek, fedakarlık yapacak, kusur görürse örtecek, yanlış görürse bizi uyaracak, doğru yapılanları alkışlayacak, herkese anlatacak. Hep birlikte bu ülkenin makus talihini yeneceğiz. Yoksulluğu ve işsizliği yeneceğiz. Bu güzel şirin ilçeden bütün Türkiye'ye bir kez daha seslenmek istiyorum; 31 Mart seçimleri yeni bir siyasi iklim, yeni sorumluluklar, yeni bir dönem başlattı. Mevcut genel iktidara da bize de mesaj verdi."

"Atatürk'ün partisi kin gütmez, intikam almaz"

CHP lideri Özel, seçimde büyük bir görev üstlendiklerini ekleyerek; sırtlarında eşit, ayrımsız hizmet etmenin, yoksullara, köylülere, çiftçilere, hayvancılıkla uğraşanlara, emeklilere, emekçilere ve gençlere sahip çıkmanın sorumluluğu bulunduğunun altını çizdi. 

"Atatürk'ün partisi kin gütmez" diyen Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Atatürk'ün partisi intikam almaz. Atatürk'ün partisi affeder, kapıyı açar buyur eder. Bu parti babaevidir. Herkesin babası, dedesi bir vakit bu evdeydi. Hepimiz bu evde doğduk. Kimi büyüğüne taşındı, kimi küçüğüne razı oldu, kimi ırakta kimi yakında oturdu. Ama herkes bildi ki babaevinin çayı demlidir, çorbası kaynamaktadır, bacası tütmektedir. AK Parti'liye, MHP'liye, İYİ Partiliye, Demokrat Partililere, Saadet Partililere, Gelecek'lilere, DEVA'lılara, eski Doğru Yolculara, ANAP'lılara, Adalet Partililere, Demokrat Partililere, babaevinin kapısı her zaman açıktır. Yerleri başımızın üzerindedir." 

Mesut Özarslan: Keçiörenimizin 1 milyar 755 milyon TL borcu var Mesut Özarslan: Keçiörenimizin 1 milyar 755 milyon TL borcu var

Editör: Esin Özdemir