ANKARA - Polatlı Belediyesi vatandaşlarla arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek ve problemleri anında çözmek için "ALO 623 81 81 Çağrı Merkezi" kurdu.

Polatlı Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Polatlı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmete alınan Çağrı Merkezi sabah 08.00 – akşam 08.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Konusunda eğitim alan uzman Halkla İlişkiler personeli, Polatlı Belediyesi girişinde hizmete başlayan Merkez’de vatandaşların telefonla, bizzat gelerek ya da e-maille, yazılı veya şahsen ilettiği şikâyetleri not edip değerlendiriyor ve sorunların çözümünü sağlıyor.

Polatlı insanının memnuniyeti ve sorunlarının çözümü için Alo 6238181 Çağrı Merkezini kurduklarını söyleyen Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ‘’Vatandaşlarımız tarafından Belediyemize gelen şikâyet ve istekleri zamanında, doğru bir şekilde analiz ederek yasal süre içinde tekrar dönüşümünü Merkezimiz aracılığıyla sağlıyoruz’’ dedi. Yıldızkaya, ‘’ personelimizin sorunları anında kavrayıp, ilgili birimlere iletmeleri için özel eğitim verdik. Merkezimizde çalışan personelimiz, güler yüzlü, sevecen, Şehrine hizmet aşkıyla yanan gayretli gençlerden oluşmaktadır. Merkezimize gelen çağrıya doğru yanıt vermek son derece önemlidir.’’ Şeklinde konuştu.

Polatlı insanının sorunlarının tespit ve anında çözüme kavuşturulması gayesiyle kurulan Çağrı Merkezi, 3071 sayılı dilekçe hakkının kullanılmasına dair kanun, 4982 sayılı bilgi edinme hakkı kanunu kapsamında vatandaşların ilettiği sorun ve isteklerin çözümünde etkin rol oynuyor.