İSTANBUL (AA) - Maher Holding'in iştiraklerinden QCAR Mobilite birinci yıl dönümünü kutluyor.

Dünyanın önde gelen üniversiteleri, NAFSA'da Bilgi Üniversitesi sponsorluğunda buluştu Dünyanın önde gelen üniversiteleri, NAFSA'da Bilgi Üniversitesi sponsorluğunda buluştu

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Maher Holding bünyesinde, Quick Sigorta ve Corpus Sigorta'nın ortaklığıyla kurulan QCAR, yenilikçi mobilite çözümleri sunuyor.

"Ekonomik, Pratik, Tam Senlik Yolculuk" sloganıyla yola çıkan QCAR Mobilite, Quick Tower'daki merkez ofisinden sonra, İstanbul'daki Nef 22 Ataköy ve hemen ardından Kurtköy'deki ofislerini açarak hızlı bir ilerleme kaydetti.

Dağıtım kanallarını genişletmek ve iş insanlarına yeni bir iş modeli sunmak amacıyla geliştirdiği franchise şubeliği alma fırsatını yatırımcılarıyla buluşturan QCAR Mobilite, 2024 sonuna kadar Ankara, Bodrum ve İzmir havalimanları olmak üzere 3 yeni ofis ve 500'den fazla noktada franchise şubesi açmayı hedefliyor.

- "Müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için çalışacağız"

Açıklamada görüşlerine yer verilen, QCAR Mobilite Genel Müdürü Barış Sezen, şirketin birinci yıldönümüne ilişkin yaptığı değerlendirmede, birinci yıl dönümlerini kutlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Sezen, "İlk yılımızda hedeflerimizi aşarak müşterilerimize kaliteli ve güvenilir hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz. QCAR olarak, dijitalleşmeyi merkezimize alarak mobilite çözümlerimizi daha da genişleteceğiz ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar da QCAR Mobilite'nin grup içindeki önemine dikkati çekti.

QCAR'ın sadece bir araç kiralama şirketi olmadığını, bir mobilite şirketi olarak ekosistemlerinin en önemli parçalarından biri olduğunu anlatan Yaşar, "İlk yılımızda gösterdiğimiz başarılar, QCAR'ın gelecekte ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor. Acentelerimizi finansal markete dönüştürme sürecimizle birlikte müşterilerimize sunduğumuz kaliteli hizmet ve yenilikçi yaklaşımlarla büyümeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: aa