İSTANBUL  - Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 6 film vizyona girecek.

Yönetmenliğini Robert Schwentke'nin üstlendiği ve başrollerinde Shailene Woodley, Theo James, Zoe Kravitz, Naomi Watts, Miles Teller ile Ansel Elgort'un yer aldığı "Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1" izleyici ile buluşacak.

"HASRET"

Ben Hopkins'in yönettiği "Hasret" adlı belgesel film bir yönetmenin, İstanbul'da belgesel çekerken şehrin farklı dokularını keşfetmeye başlamasını ve sonrasında tanıştığı insanlarla İstanbul hakkında tanık olduğu hikayeleri konu alıyor.

"ROMA'DA AŞK BAŞKADIR"

"Sex and The City"nin yıldızı Sarah Jessica Parker'a başrolde başarılı İtalyan oyuncu Claudia Cardinale, Paz Vega ve Raoul Bova'nın eşlik ettiği romantik komedi filminin yönetmenliğini Ella Lemhagen yaptı.

"ANNEMİN YARASI"

Yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın yaptığı ve başrollerini Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin, Okan Yalabık ve Bora Akkaş'ın paylaştığı "Annemin Yarası", Bosnalı bir gencin anne ve babasını arayışını anlatıyor.

"KOLPAÇİNO 3. DEVRE"

Yönetmenliğini ve senaryosunu filmin başrol oyuncusu Şafak Sezer'in üstlendiği yapımda Sezer'in yanı sıra Aydemir Akbaş, Erkan Petekkaya, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül ile Ali Çatalbaş gibi oyuncular yer alıyor.

"NACİYE"

Derya Alabora, Esin Harvey, Görkem Mertsöz ile Erdoğan Ünlü'nün rol aldığı filmde, sakin bir adada tek başına yaşayan ve yıllardır yaşadığı evi miras sözleşmesi gereği emlakçı tarafından başkalarına kiralanan bir kadının, evini terk etmemek adına verdiği kanlı mücadeleyi konu alıyor.