ANKARA - Muş'un Hasköy ilçesindeki trafik kazasında şehit olan 3 polisten Veysel Burak Ergül'ün cenazesi, Ankara'nın Haymana ilçesinde toprağa verildi.

Şehit polis memuru Ergül için Haymana Paşa Camii önünde tören düzenlendi. Törende şehidin babası Ali Rıza ve annesi Fatma Ergül, ayakta durmakta güçlük çekti.

Anne Ergül, "Kalk oğlum kalk, seninle hayallerimiz vardı. Annene babana hayırlı evlat oldun. Senden Allah razı olsun, mekanın cennet olur inşallah" diyerek gözyaşı döktü.

Şehidin cenazesi, cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Haymana Şehir Mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine, şehidin ailesi, arkadaşları ve yakınlarının yanı sıra Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Haymana Kaymakamı Turan Erdoğan, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Ömer Seyhan, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Polis memuru Veysel Burak Ergül'ün bekar olduğu öğrenildi.

Bitlis'ten Muş Havalimanı'na giden özel harekat polislerini taşıyan zırhlı aracın Hasköy ilçesi Eşmepınar Kavşağı'nda kamyona arkadan çarpması sonucu polislerden Veysel Burak Ergül, Cüneyt Bankur ve Serkan Saka şehit olmuş, Engin Oral ise yaralanmıştı.