Haber Merkezi - İspanya La Liga'da bu sezon beklentilerin altında kalan Sevilla takımı, yaz transfer döneminde ekibindeki bir çok futbolcuyla vedalaşmaya hazırlanıyor. Sporx'te yer alan habere göre ise Sevilla, şu anda 33'ten fazla futbolcuya sahip. Endülüs temsilcisi takımın, yaz transfer döneminde birçok oyuncusu ile yollarını ayıracağı iddia edildi.

Marcao

Samsunspor, Trabzonspor maçında iyi oyunla iyi sonuç almak istiyor Samsunspor, Trabzonspor maçında iyi oyunla iyi sonuç almak istiyor

Sevilla'da yolların ayrılacağı isimlerden birinin de Marcao olduğu iddia edilirken, Brezilyalı savunma oyuncusunun kötü bir futbolcu olmadığı ancak sık sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sportif direktör Monchi'nin en kötü transferlerinden biri olarak gösterildiği belirtildi. Sevilla'nın, Galatasaray'ın 27 yaşındaki futbolcuyu yeniden kadrosuna katmayı düşündüğünü bildiği ve Marcao'nun yüksek bir ücretten vazgeçmesi gerekse de Türkiye'de gösterdiği seviyeye dönebileceğine inandığı da iddialar arasında. İspanyol temsilcisinin 2022 yazında Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Marcao, Sevilla'da şu ana kadar 20 maçta süre buldu.

Editör: Haber Merkezi