ANKARA - Sabahın erken saatlerinde işine veya okuluna yetişmeye çalışan vatandaşlar, Sincan Belediyesinin ikramı çorbalarla büyük mutluluk yaşıyor.

Sincan Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, sabah saatlerinde yola çıkan vatandaşların yüzünü güldürüyor. Sincan Belediyesi ikram araçları, şehrin en işlek üç ayrı noktasında her sabah, sıcak çorba ve ekmek dağıtıyor. 07.00 ile 08.30 saatleri arasında gerçekleşen çorba ikramı, kahvaltı yapamayan vatandaşların da imdadına yetişiyor.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Çorba dağıtımı uygulaması, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Sincan Tren Garı, Devlet Hastanesi Fatih ve 12. Cadde Poliklinikleri önünde çorba servisi ile karşılaşan vatandaşlar, hoş sürprizi için Sincan Belediyesine teşekkür ediyor.

"Hizmetlerimizle, vatandaşlarımızın içini biraz olsun ısıtmak bizim için büyük mutluluk" diyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Sabah koşuşturmasında zaman zaman kahvaltı etme imkanı bulunamayabiliyor. Biz de ikramlarımızla vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını sağlıklı bir şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza yanlarında olduğumuzu hissettirmeyi, içlerini ısıtmayı, yüzlerini güldürmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.