Sincan’da hızlı treni bekleyen yolcular internete bağlanmanın keyfini çıkarıyor. Bir yandan trenin gelmesini beklerken bir yandan da internetten gazete okuyabiliyor ya da işlerini takip edebiliyor. Büyük beğeni toplayan uygulama ile yolcular garda beklerken bile işlerini internet aracılığı ile rahatça halledebiliyor.

Sincan Belediye Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Hareket vaktini beklemek Sincan’da artık daha keyifli… Sincan garında hareket saatini bekleyen yolcular belediyenin ücretsiz kablosuz internet imkanından istifade edebiliyor. Sincan Belediyesi parklara yerleştirdiği güvenlik kameralarının ardından parkları internet ağı ile donatıyor. İstasyon Parkta da internet hizmeti sunan belediye, uygulama ile büyük beğeni topluyor. İnternet ağı sayesinde hızlı trene binecek yolcular, yolculuk saatini beklerken internetin keyfini çıkarıyor.

Sincan Belediyesi tarafından ücretsiz olarak hizmete sunulan internet imkanından herkes yaralanabiliyor. Kullanıcıların yapması gereken tek şey dizüstü bilgisayarlarından ya da cep telefonlarından "SINCAN_BEL" isimli ağa bağlanarak kendini karşılayan ara yüze cep telefonu numarasını yazmak. Bunun sonrasında ise cep telefonlarına gelen şifre ile internete rahat ve hızlı bir şekilde ulaşabiliyor. Uygulama sayesinde vatandaş internet üzerinden işlerini takip edebiliyor.

Halka hizmette teknolojinin tüm imkanlarından azami oranda istifade ettiklerini söyleyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; "İstasyon Parkımıza koyduğumuz internet bağlantısı sayesinde hızlı treni kullanan vatandaşlarımız da internet hizmetimizden yararlanabiliyor. Böylece vatandaşlarımız hızlı ve konforlu yolculuğa ilk adımlarını İstasyon Parkımız da atmış oluyor." dedi.

Editör: TE Bilisim