ANKARA - Güngörmüşler Sincan’da yeni bir konağa daha kavuştu. Sincan Belediyesi tarafından hizmete sunulan Cumhuriyet Parkı’ndaki Lale Güngörmüşler Konağı ilk günden itibaren yüzlerce misafirini ağırladı. Vatandaşlara beş yıldızlı hizmet verilen Konak’ta en ince ayrıntısına kadar her şey düşünüldü.

Sincan Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Her Mahalleye Bir Konak" hedefiyle çıktığı yolda Mareşal Çakmak Mahallesine de bir konak kazandırdı. İleri yaştaki vatandaşlara destek amacıyla Cumhuriyet Parkı’nda yer alan Konak, güngörmüşlerin duaları eşliğinde hizmete sunuldu. Muharrem Ayı’nda hizmete giren ve daha ilk günden vatandaşların yoğun ilgisini kazanan Lale Güngörmüşler Konağı’nın misafirlerine aşure ikram edildi.

HİZMET ÖN PLANDA

İleri yaştaki vatandaşlara keyifli bir gün geçirme imkânı sunan Lale Güngörmüşler Konağı’nda en ince ayrıntısına kadar her şey düşünüldü. Evleri kadar huzurlu bir ortamda çaylarını yudumlayan büyükler, gazete ve kitap okuyabiliyor. Tüm bu hizmetler için ise hiçbir ücret ödemiyor. Sohbet edip eski günleri yad eden güngörmüşler, emekliliklerinin tadını doyasıya çıkarıyor. Lale Güngörmüşler Konağı, kişisel gelişim kursları ve seminerlere de diğer konaklar gibi ev sahipliği yapacak.