Sincan’da Ramazan Akşamları bir başka güzel... Sincan Belediyesi, Sincanlıları Ramazan Akşamlarında birbirinden ünlü sanatçılar ile bir araya getirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Sincanlıları şiirin üstatlarından İbrahim Sadri ile buluşturan Sincan Belediyesi, vatandaştan da tam not aldı. Büyük ilginin olduğu konserde, şarkılar ve şiirler tek bir ağızdan söylendi. Miniklerinde animasyon gösterileri ile eğlendiği gece, unutulmazlar arasındaki yerini aldı.Sincan Belediyesi’nin internet sitesinden alınan habere göre, Sincan Belediyesi, Ramazan Akşamlarıyla birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ramazan Ayı’nın huzuru ve bereketini doyasıya yaşamak isteyen Sincanlılar meydanlarda buluşuyor. Ramazan’ın ruhuna uygun programlarla Sincanlıların yüreklerine huzur serpen Sincan Belediyesi, birbirinden önemli sanatçıları da Sincan’da ağırlamayı sürdürüyor. Tasavvuf sanatının en önemli temsilcilerini Sincan’da bir araya getirerek vatandaşa unutulmaz bir Ramazan geçirten Belediye, geçtiğimiz günlerde şiirin üstadı İbrahim Sadri’yi Sincanlılarla buluşturdu. İzleyenlere unutulmaz bir akşam yaşatan İbrahim Sadri’ye izleyicilerde tek bir ağızdan eşlik etti. 28 Haziran Pazar günü ise Lale Meydanında Türk Sanat Müziğinin dev isimlerinden Ahmet Özhan Sincanlılarla buluşacak.Sevgi, saygı, hoşgörü ve paylaşma Ayı kabul edilen Ramazan, Sincan’da özüne ve ruhuna has bir şekilde yaşanmaya devam ediyor. Birbirinden önemli sanatçıları Sincan’da ağırlayarak Ramazan’ın ruhuna sahip çıkan Sincan Belediyesi, şiir ve tasavvuf musikisinin önemli temsilcilerinden İbrahim Sadri’yi Sincanlılarla buluşturdu. Lale Meydanını hınca hınç dolduran vatandaşlar, İbrahim Sadri’nin seslendirdiği şiirlere ve şarkılara tek bir ağızdan eşlik etti. İbrahim Sadri rüzgarının estiği gecede; Karagöz- Hacivat, Orta Oyunu, Meddah ve Tuluat gibi gösterilerle de keyifli dakikalar yaşandı.

Vatandaşın programlara olan ilgisinden oldukça memnun olan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; "Halkımızın Ramazan Akşamlarına olan yoğun katılımı bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Mübarek Ramazan Ayı’nın ruhuna yakışır mütevazi etkinlik programımızla halkımızın bu Ayı en güzel şekilde yaşamaları için çalışıyoruz." dedi.On Bir Ayın Sultanı Ramazan, Sincan’da bir başka yaşanıyor. Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın dini İslam’ın güzelliklerinden biri olan Ramazan-ı Şerif için Sincan Belediyesi Sincan’ın dört bir köşesine Ramazan’ın huzurunu taşıyor. Lale Meydanı, Yenikent, Temelli’ye dev sahneler kuran Sincan Belediyesi, her günde bir mahalleye gezici sahneler kurarak geleneksel Ramazan Akşamlarını vatandaşın ayağına getiriyor. Tasavvuf, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirecek pek çok sanatçıyı Sincan’da ağırlayan Sincan Belediyesi, miniklere de keyifli dakikalar yaşatıyor.Eski Ramazan’ların ruhunu yaşatmak için yola çıkan Sincan Belediyesi, düzenlediği tasavvufi konserlerle ruha hitap ediyor.Tür Sanat Müziğinin dev isimlerinden Ahmet Özhan’ı 28 Haziran Pazar günü Lale Meydanında ağırlayacak. İftardan sonra Sincanlılara benzersiz bir müzik ziyafeti sunacak olan Özhan, Ramazan huzurunu gönülden gönülle taşıyacak.