Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, Galatasaray’a karşı sahalarında aldıkları ikinci galibiyet üzerine "Bunu devam ettireceğiz" diye yorumladı

ANKARA-Sahasında oynadığı maçlarda başarısız olan Osmanlıspor, Osmanlı stadında oynadığı Galatasaray karşılaşmasını 3-2 kazanınca, hava birden bire değişti. Artık iç saha maçlarında da başarılı olacaklarını açıklayan Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay "sırada Sivasspor var. Zira Sivasspor ile sahamızda oynayacağımız maçta da galibiyetten başkasını düşünmüyoruz" dedi.

Sahalarında aldıkları ikinci galibiyetin, gelecek için iyi sinyaller verdiğini de sözlerini ekleyen Akçay, çalışmalara hemen başladıklarını açıkladı.

Osmanlıspor Teknik Direktörü, Galatasaray galibiyeti ve bundan sonraki maçlar hakkındaki sözlerine şöyle devam etti:

"Elbette sevinçliyiz. Galatasaray maçı bizim için çok önemliydi. Saha şartları bizi motive etti. Rakibin de aleyhine olan şartlardan yararlandık. Şimdi 22 puana ulaştık. Bu rakam bize yeterli değil. Artık her maça üç puan parolası ile çıkacağız."

Sivasspor ile bu hafta da sahasında oynayacak olan Osmanlıspor’da cezalı duruma düşen Umar Amınu takımdaki yerini alamayacak.
Editör: TE Bilisim