Haber Merkezi - Filmlerindeki akrobatik dövüş stiliyle efsaneleşen ve bir Hollywood dahisi olan oyuncu Jackie Chan, oyunculuk kariyerine devam ediyor. Son olarak Chan'in bir etkinlik sırasında çekilen fotoğrafı sosyal medyada olay haline geldi. Son olarak "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem" filminde Splinter'ı seslendiren Chan'in saçlarının bembeyaz olduğu bazı fotoğraflar kısa sürede sosyal medyada yayılırken, Chan'den fotoğrafla ilgili bir açıklama geldi.

Jackie Chan Son Hali

7 Nisan'da 70 yaşına basan aktör, "Kısa bir süre önce arkadaşlarım internette bazı fotoğraflarımı görmüş ve sağlığım konusunda endişelenmiş. Endişelenmeyin! Yeni filmim için öyle görünmem gerekiyordu. Saçlarımın ve sakalımın beyaz olması ve yaşlı görünmem gerekiyordu" açıklamasını yaptı. 62 yıldır bu sektörde olduğu için çok şanslı olduğunu belirten Chan, "Hala filmlerde yer alabildiğim için çok şanslı hissediyorum" dedi.

DSÖ, kuş gribinin oluşturduğu halk sağlığı riskinin düşük olduğunu bildirdi DSÖ, kuş gribinin oluşturduğu halk sağlığı riskinin düşük olduğunu bildirdi

Jackie Chan Film

Editör: Haber Merkezi