ANKARA - Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Teğmen Kalmaz İlkokulu öğrencilerini ve öğretmenlerini makamında ağırladı. Öğrenciler taleplerini iletti, Başkan taleplerin karşılanacağı sözünü verdi.

Çankaya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Teğmen Kalmaz İlkokulu 3-E sınıfı öğrencilerini makamında ağırlarken öğrencilerin belediye ve kentin sorunlarına ilişkin taleplerini dinledi. Öğrencilerin okullarında yapılmasını istedikleri yenileme çalışmalarının belediye tarafından en kısa sürede başlayacağının sözünü veren Taşdelen’e okul başkanı Beren Naz Kodal, çiçek takdim etti. Taşdelen’i okullarına davet eden öğrenciler, belediyelerin işlevleri konusunda bilgi alırlarken sınıf başkanı Ayşe Ceren Akbaş sınıf adına taleplerini Taşdelen’e iletti.

Çankaya Belediyesi olarak okullarda kapsamlı yenileme çalışması yaptıklarını belirten Taşdelen, Teğmen Kalmaz İlkokulu’nun eksiklerinin de en kısa sürede giderileceğinin ve okulu ziyaret edeceğinin müjdesini verdi.