Altındağ Belediyesi’nin aracılığıyla her gün onlarca çift dünya evine girerken, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de özellikle hafta sonları bir nikahtan diğerine koşuyor.

Dünya evine girecek olan çiftleri hafta sonunda da yalnız bırakmayan Başkan Tiryaki, kendisine gelen nikah kıyma taleplerini geri çevirmiyor. Başkan Tiryaki, yeni evlenen çiftlerin mutluluğuna ortak olurken nikahlara gösterdiği ilgiyle gönüllerde taht kuruyor.

Başkan Tiryaki mutluluklar diledi

Altındağ Belediyesi’nin internet sitesinden alınan haberine göre, evlenecek olan çiftler, bu mutlu günlerinde Başkan Veysel Tiryaki’yi yanlarında görmek istiyor. Nikahlarının Başkan Tiryaki tarafından kıyılmasını isteyen çiftler, bu taleplerine büyük oranda olumlu cevap alıyor. Yoğun mesai programına rağmen kendisine gelen talepleri geri çevirmeyen Başkan Tiryaki, evlenecek olan çiftlere her fırsatta destek veriyor. Başkan Tiryaki, hafta sonundaki nikah mesaisiyle dünya evine girecek olan çiftlerin yanında olduğunu bir kez daha gösteriyor.Altındağ Belediyesi’ne bağlı en kaliteli ve en nezih ortamlarda kıyılan nikahlara gösterilen ilgi oldukça fazla. Sadece Altındağ’dan değil Ankara’nın dört bir tarafından gelen çiftler, Altındağ Belediyesi’ne ait nikah ve düğün mekanlarını tercih listelerinin en başına koyuyor. En mutlu anlarını Altındağ Belediyesi’nin en özel mekanlarıyla tamamlayan çiftler, kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun.