İSTANBUL  - Toyota modellerinde 8 bin liraya varan indirimler sunuluyor. Ödemeler de 6 ay ertelenebiliyor.

Aralık ayında geçerli olacak kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan Toyota Plaza Kar Genel Müdürü Doğan Mutluol, "Kampanyamız ile Corolla’da 5 bin liraya varan indirimler vaat ediyoruz. Yine Auris, Auris Touring Sports, Yaris ve Verso modellerinde 3 bin liraya varan indirimler vaat ediyoruz. Bunun yanında RAV 4 modellerinde 8 bin lirayı, Avensis modellerinde 7 bin lirayı, Yaris Hybrid modellerinde 5 bin lirayı gören indirimlerimiz var." dedi. Aralık ayında kampanya ürünlerinden Yaris 41 bin 100 liradan, Yeni Auris 51 bin 800 liradan, Corolla 52 bin 500 liradan başlayan fiyatlar ile satılıyor.

Yaris Hybrid ise 59 bin 700 liradan, Avensis 75 bin 400 liradan müşterileri ile buluşuyor.

Kampanyalarının faiz oranları ile ilgili olduğunu da anlatan Mutluol, şu açıklamalarda bulundu:

"Toyota Finans’ın 48 ayı bulan vade seçenekleri ve yüzde 1,27’den başlayan faiz oranları sunuyoruz. Toyota Finans Sistemi’nin çok uygun yanları ile taşıtlarını elde edenler, ödemelerine 2016 Temmuz ayında da başlayabilecek. "

TOYOTA DİJİTALLEŞMEDE EN BAŞARILI ŞİRKET OLDU

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ, Accenture Dijitalleşme Endeksi sonuçlarına göre, Motorlu Kara Taşıtlarının Toptan ve Perakende Ticareti kategorisinde en başarılı şirket olarak belirlendi.

Toyota Türkiye açıklamasına göre, Türkiye’de dijitalleşmeyi uygulayan şirketler Accenture, Vodafone, Boğaziçi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ve Türkiye Bilişim Vakfı ile birlikte hayata geçirilen Accenture Dijitalleşme Endeksi çalışmasıyla belirlendi.

Motorlu Kara Taşıtlarının Toptan ve Perakende Ticareti’nde dijitalleşme konusunda en yüksek puanı aldığı için sektör lideri olarak belirlenen Toyota, Türkiye’nin gelişen teknolojiyi en başarılı şekilde uygulayan şirketlerin başında geldi.

Ayrıca, Toyota Türkiye’nin de yer aldığı, endekse katılan şirketlerin en yüksek puana sahip olanları "Dijitalleşme Öncüleri" olarak belirlendi.

Kapsamlı olarak yapılan araştırmada değişen pazar dinamikleri ve rekabetçi piyasa koşullarında dijitalleşmenin önemi ortaya konularak şirketlerin başarılarında teknolojik gelişmeleri entegre etmenin önemi ortaya kondu.

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ, bilimsel yaklaşım ve sistematik metodoloji kullanılarak yapılan araştırmaya tabi tutulan 17 sektörün öncü şirketleri arasındaki yerini aldı. Accenture Dijitalleşme Endeksi çalışmasında Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ hem müşterilerinden hem de kendi sektörlerinden kaynaklanan ihtiyaçları doğru tespit ederek katma değer oluşturabilmelerini  sağlayacak Dijital Strateji, Dijital Hizmetler ve Dijital Operasyonel Yetkinlikler konusunu içeren 3 ana başarı kriteri üzerinden değerlendirildi. Accenture Dijitalleşme Endeksi çalışmasına katılan Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ’nin bu amaçla dijital karnesi çıkarıldı. Yapılan çalışma sonucunda Toyota, Motorlu Kara Taşıtlarının Toptan ve Perakende Ticareti kategorisinde en başarılı şirket olarak belirlendi.