ANKARA - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye Sakatlar Derneği Ankara Şube Başkanı Necip Yaşar ve yönetimini makamında ağırladı.

Yenimahalle Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Yaşar’a engellilere yapmış olduğu projelerden ve desteklerden ötürü teşekkürlerini sunan heyet, bir de Yaşar’a teşekkür plaketi takdim etti.

ENGELLERİ KALDIRAN BELEDİYE

Ziyarette konuşma yapan Necip Yaşar, "Belediye olarak maddi manevi yapmış olduğunuz desteklerden ötürü sizlere minnettarız. Keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa. O zaman önümüzde ki tüm engeller kalkar" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fethi Yaşar ise, Belediye olarak engelli yurttaşlarımızın önündeki engelleri kaldırıyoruz. Eşit yurttaş ilkesiyle engellilerin her sağlıklı birey gibi eşit şartlarda hayatını idame ettirmesi için uğraş veriyoruz "diye konuştu.

"HER ŞEY VATANDAŞIMIZ İÇİN, GÖREVİMİZ HALKA HİZMET"

Sözlerine devam ederek belediyenin yapmış olduğu engelli hizmetlerinden de bahseden Yaşar, "Belediyemizin araç filosunda, engelli vatandaşlarımız için engelli hizmet araçlarını hazır bulunduruyoruz. Bu araçlarla engellilerimizi evinden alıp istediği yere bırakıyor, ardından yeniden evine ulaştırıyoruz. Daha bunun gibi engellilere yönelik birçok projemiz var. En kısa zamanda Umut Evi Projesi’yle bir ilke imza atacağız. Her şey vatandaşımız için, görevimiz halka hizmet" dedi.

Editör: TE Bilisim