ANKARA - Hizmete girdiği kısa süre öncesinden günümüze 14.500’den fazla kişiyi ağırlayan Merkez Atılım Üniversitesi Popüler Bilim Yayını ‘’Eğlenceli Bilim’’ Dergisi son sayısında 4 sayfa olarak yer aldı.

Polatlı Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Polatlı Belediyesi Bilim Merkezi ve Uluğbey Gök Evi sorumlusu Astronomi ve Uzay Bilimleri Mezunu Alper Uğur Tunç’un katkı sunduğu derginin son sayısında, 29 Ekim 2014’ten bugüne ‘’Dokunmamak Yasaktır’’ ilkesiyle on binlerce çocuğun bilgi ve görgüsüne katkı sağlandığı, merkezi gezen öğrencilerin derslerinde daha başarılı olduğu ifade ediliyor.

Ankara bölgesinde çok büyük bir açığı giderdiğini ifade eden Polatlı Belediyesi Bilim Merkezi ve Uluğ Bey Gök Evi sorumlusu Alper Uğur Tunç, ‘’ daha önce çeşitli televizyon kuruluşlarında haberlerimiz yayınlandı. Burada röportajlar yayınlandı. Dergi ve gazetelerin ardından şimdi de Önemli bir bilim merkezi olan Atılım Üniversitesinin yayın organı Eğlenceli Bilim Dergisi, merkezimizi tanıttı. Her geçen gün ziyaretçi sayımız artıyor. Merkezimizin açıldığını duyan eğitim kurumları randevu alarak ziyaretimize geliyorlar’’ dedi. Tunç, merkez olarak Mayıs ayında 3 günde en az 3 bin ziyaretçi bekledikleri büyük bir organizasyonu gerçekleştirmeye hazırlandıklarını sözlerine eklendi.