Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un 23 yaşındaki savunma oyuncusu Ümit Kurt, yeni sezonda UEFA Avrupa Kupaları'na katılma hedefi olan bir takımla sahaya çıkacaklarını söyledi.

Genç oyuncu Ümit, iyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi ve ligi üst sıralarda tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.   Medicana Sivasspor'un 2013-2014 sezonunu 5. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Kupaları'na katılmaya hak kazandığını ancak cezası nedeniyle Avrupa'ya gidemediğini anımsatan genç oyuncu Ümit, "Sivasspor'un hedefi her zaman UEFA Avrupa Kupaları'na katılmaktır. Daha önce bunu başarmış bir takımız. İnşallah yeni sezonda da başarılı olacağız ve Avrupa kupalarına katılmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

 "Sivasspor'da mutluyum" 

Ümit Kurt, geride kalan sezonda, kırmızı-beyazlı formayla başarılı bir performans ortaya koyduğunu ve A Milli Takımı kadrosunda yer aldığını anımsattı.Başarısını bu sezonda sürdürmek istediğini dile getiren Ümit, şunları söyledi:"Medicana Sivasspor ile bir yıllık sözleşmem daha var ve takımda mutluyum. Zaman zaman menajerler aracılığıyla transfer teklifleri alıyorum ama bunları önemsemiyorum. Önemli olan kulübümün ve başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın vereceği karardır. Kulübümün menfaatleri doğrultusunda hareket etmeye çalışıyorum."