Haber Merkezi - Türk rock müziğinin başarılı sanatçılarından Umut Kuzey, sözü ve müziği kendisine ait olan yeni şarkısı “Diğer Yarım” ı dinleyiciye sundu. Düzenlemesi İskender Paydaş’a ait olan şarkının kaydında Kuzey’e, davul, synthesizer ve tuşlu çalgılarda İskender Paydaş, akustik gitar ve elektro gitarda Metin Türkcan, bas gitarda Tarkan Gözübüyük eşlik etti.

I M G 6457

Umut Kuzey’in kendi bestelerinin yanı sıra coverladığı şarkıların da büyük beğeni topladığı “Tek Başımıza” albümünde yer alan Diğer Yarım’ın klibi Milyon Beach Kilyos’ta İmre Haydaroğlu yönetmenliğinde çekildi. Klipte Umut Kuzey’e Rus model Anastasiia eşlik etti.

Silopi’de uçurtma şenliği düzenlendi Silopi’de uçurtma şenliği düzenlendi

Umut Kuzey, “Diğer Yarım” şarkısının klibi hakkında şunları söyledi:  “Tek Başımıza albümünün 4’üncü video klibini kendi bestem olan “Diğer Yarım” şarkısına çektik. İmre Haydaroğlu yönetmenliğinde çok güzel bir klip oldu. Uzun zamandır motosiklet kullanıyordum ama ilk kez bir klibimde motosiklet sahnesine yer verdik. İzleyenlerin de beğeneceğini umuyorum. Keyifli izlemeler.”

Editör: Haber Merkezi