ANKARA-İkinci yarı maçına Rizespor galibiyeti ile başlayan Gençlerbirliği futbolcuları çalışmaya doymuyor. Hafta başından beri günde iki kez çalışan Kırmızı Siyahlı futbolcular dünde sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki çalışma daha yaptı.

Futbolcuların bu çalışma istekleri karşısında memnuniyetini dile getiren Teknik Direktör İbrahim Üzülmez "Bunun meyvalarını en kısa zamanda toplamaya başlayacağız. Biz çok çalışırsak, puanlarda kendiliğinden gelecektir" dedi. Teknik sorumlu Üzülmez, mevcut şartlarda Gençlerbirliği’ne gelmenin delilik olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Takımımızın durumu ortada. Süratle yukarılara çıkmak ve sezon sonunda en az 26 puan toplamamız gerekiyor. Bunu gördüm ve teklifi kabul ettim. Yani Gençlerbirliği’nin ikinci yarı başlarındaki şartları kabul etmek delilikti. Ancak ben zor işi seçtim ve bu deliliği kabul ettim."

Bir yandan ara transferin takıma adapte olmalarına çalışan Gençlerbirliği yönetimi, diğer taraftan bazı futbolcularla kulübün ilişkisinin kesilmesi için uğraş veriyor. Taylan ve Tomiç U21 takımına gönderilirken, Guido Koçer’in PTT Birinci lig ekiplerinden birine verilmesine çalışılıyor.

Gençlerbirliği’nde bazı futbolcular mevsim hastalığı olan griple de boğuşuyor. Rizespor maçında takımının bir golünü atan Stancu evinden istirahat ederken, Pazar günü saat 13.00’de başlayacak Antalyaspor maçına yetişme imkanı bulunmuyor.
Editör: TE Bilisim