ANKARA - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, her geçen gün ülkenin geleceğinden daha çok endişe duyduğunu ifade ederek, "Ben 69 kuşağıyım. O zamanlar da bile ülkemin geleceğinden bugün ki kadar endişe duymadım. İyi günlerden geçmiyoruz. Her gün kalleşçe saldırılarda gencecik evlatlarımızı toprağa veriyoruz" dedi.

Yenimahalle Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Muharip Gaziler ve Şehitler Yardımlaşma Derneği 1 No’lu Şube Başkanı Aydoğdu Yaşar ve dernek üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret ederek Yaşar’a şehit yakınlarına ve gazilere verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

"Huzur istiyoruz"

Kendilerinin de gazi ve şehit yakını olduklarını ifade eden Şube Başkanı Aydoğdu Yaşar, "Ülkemize hizmet ederken gazi olmak bize nasip oldu" dedi. Son günlerde ülkenin zor günlerden geçtiğini belirten Şube Başkanı Yaşar, "Farklı ülkelerde bulundum. Orda yaşayan insanlar, yapılan hizmetler hakkında izlenimler edindim. Öyle hizmetler var ki ülkemin neyi eksik diye düşündüm. Orada insanlar mutlu. Bizim ülkemizde ne varda huzur sağlanamıyor?" diye konuştu.

Gazi ve şehit yakınlarını makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yaşar ise, Yenimahalle Belediyesi’nin şehit ve gazi yakınlarının her zaman yanlarında olduğunu söyleyerek "Bu vatan uğruna gözlerini kırpmadan kendilerini feda eden, korkusuzca canlarını ortaya koyan tüm gazilerimize destek olmak görevimizdir" dedi. Birlik, beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğuna vurgu yapan Yaşar,   yaşanan terör olaylarının biran önce son bulmasını, akan gözyaşlarının durmasını temenni etti.