LÖSEV, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını başta Vakfın merkez ve şubelerinde olmak üzere ülke genelinde büyük bir coşku ile kutlamaya hazırlanıyor. Lösemili ve kanser hastası çocukların katılımları ile hayata geçecek kutlamalar, lösemi savaşını kazanan ve tedavisi hala devam eden çocukların birbirlerine moral vereceği, doyasıya eğleneceği, sürprizlerle dolu planlandı.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı, Atatürk’ün 1920’de çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kahraman minikleri ile kutluyor.

23 Nisan Cumartesi günü LÖSEV Merkez, şubeler ve temsilciliklerinde gerçekleştirilecek etkinliklere LÖSEV’e kayıtlı çocuklar, aileleri ve LÖSEV Gönüllüleri katılıyor. Geziler, balolar, hastane partilerinin düzenlendiği kutlamalarda illüzyon gösterisinden, palyaçolarla danslara, canlı müzik performanslarından sürpriz hediyelere kadar birçok sürpriz, lösemi savaşını kazanan ve mücadelesi süren miniklerin yüzlerinde tebessüm bırakmak amacıyla hayata geçirilecek.

Bayram coşkusu, ayrıca hastanede yatarak tedavisi süren çocukların ziyaretleri ve sürpriz oyuncak hediyelerinin yanı sıra başlıca;

Ankara- Movenpick Otel; İstanbul- İnter Continental Hotel ve Bursa- Anatolia Hotel’de 23 Nisan LÖSEV Çocuk Baloları gerçekleştirilirken,

Marmaris Nature Daimond Otel’de 23 Nisan LÖSEV Çocuk Balosu ile Ege Bölgesi’nde yaşayan lösemili çocukların katılacağı, 2 günlük Tatil planlandı.

Antalya’da ise kutlamalar Expo 2016 ile başlayacak ve 30 Nisan’da Clup Alibey’de çocuk balosu düzenlenecek.

Samsun’da LÖSEV Gönüllülerinin Hastane Partisi, Adana’da Bowling oynayacak, Eskişehir- Güvenpark At Binme etkinliklerinin yanı sıra daha birçok ilde lösemili çocuklar Bayramı coşkuyla kutlayacak.

Editör: TE Bilisim