ANKARA - Etimesgut Belediyesi İl Bilge Hatun Erinçevi sakinleri, Yaşlılar Haftası'nda Alparslan Türkeş Parkı'nda bir araya geldiler.

Etimesgut Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, hep birlikte açık havada yemek yiyip çaylarını yudumlayan yaşlılar, güzel havanın tadını çıkardılar. Yemek sonrası parkta yürüyen yaşlıların keyfi yerindeydi. Park içindeki köprüleri geçtiklerinde 'Köprüden geçti gelin' türküsünü söyleyen huzurevi sakinleri, gençlere de mesaj verdiler. "Gençliğinizin, sağlığınızın kıymetini bilin, ömür çok çabuk geçiyor" diyen yaşlılar, "Her yaşın ayrı bir güzelliği var" diyerek, sağlıklı olduktan sonra hayatın yaşlılıkta da güzel olduğunu belirttiler.

MODERN HUZUREVİ

Bağlıca Mahallesi’ndeki Etimesgut Belediyesi İl Bilge Hatun Erinçevi, 4 bin 320 metrekare kapalı alanı, yeşil alanları ve yaşlıların ihtiyaçlarını karşılayacak birçok donatıyı bünyesinde barındırıyor. Einçevinde sağlık birimi, spor merkezi, ibadethane, terzi, berber, çamaşırhane ve yaşlıların hayatlarını kolaylaştıran birçok hizmet yer alıyor.

Editör: TE Bilisim