ANKARA - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 2015 yılının Türkiye’de sıkıntılı ve sancılı geçtiğine dikkat çeken Yaşar, "2015 yılının genel olarak ülkemiz açısından iyi geçtiğini söylemek çok zor. Bu yılı terörün tırmanışa geçtiği, gencecik çocuklarımızı toprağa verdiğimiz, birbiri ardına gelen şehit haberleri ile çok sayıda ocağa ateş düştüğü, kutuplaşmanın ve sevgisizliğin toplumumuza egemen olduğu bir yıl olarak hatırlayacağız. Her yeni yıl yeni bir başlangıçtır. Girmekte olduğumuz yeni yılın, bütün bu acıların son bulduğu, barış ve kardeşliğimizin tesis adına güzel adımların atıldığı, huzurun tüm milletimize sirayet edeceği ile ilgili umutlarımızın arttığı bir yıl olmasını diliyorum" dedi.

"HEPİMİZ EVİMİZİN ÖNÜNÜ TEMİZLEYELİM"

Yenimahalle Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ülkede barış ve huzurun tesisi adına her vatandaşa önemli görevler düştüğünün altını çizen Yaşar, "Olup biten tüm olumsuzluklar karşısında sessiz kalmak ve sadece şikayet etmek umutsuzluğu yaymak anlamına gelir. Her birimiz bu ülkenin vatandaşları olarak güzel günler adına umudumuzu korumalı ve sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Yani hepimiz nerede ne görev yaparsak yapalım yaptığımız işi en iy şekilde yapmaya gayret etmeli, ülkemizi ve birbirimizi sevmekten asla vazgeçmemeliyiz. Hepimiz önce evlerimizin önünü süpürmeliyiz" dedi.

2015 yılında da Yenimahalle için birçok sorunu da çözüme kavuşturduklarını belirten Yaşar, "2015 yılına veda ederken yeni hizmetler ve yeni çalışmalarla, yoğun bir şekilde geçecek 2016 yılına hazırlanıyoruz. 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da Yenimahalle’yi modern ve gelişmiş bir ilçe yapmak için çalışacağız. Amacımız herkesin yaşamaktan mutlu olacağı bir Yenimahalle. Vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini yükseltmek için uygulanacak yeni projelerle de Türkiye’de örnek gösterilecek bir ilçe olmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile 2016 yılının ülkemiz, Yenimahalle’miz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.