Yenimahalle Belediyesi Başkanlık Binası vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için yenileniyor.

Yenimahalle Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Viyana modeli projesini hayata geçiren belediye, misafir yemek salonu ve dış cephe yenilemede sona yaklaşırken, modern protokol girişini tamamlayarak kullanıma açtı.

Şeffaf bütçe

Gelen misafirlerin giriş yaptığı protokol girişi, modern mimarisiyle dikkat çekerken, Viyana Belediyesi’nden Yenimahalle’ye uyarlanan şeffaf bütçe tasarımı da görenleri memnun ediyor. Yenimahalle’nin tarihçesinden bütçesine kadar tüm ayrıntıları protokol girişinde gören misafirler, aynı zamanda Yenimahalle Belediyesi’nde bulunan tüm siyasi partilerin 2015-2019 yılına kadar görev yapacak meclis üyelerinin bulunduğu fotoğraflı panoyu da inceleme imkanı buluyor.

Yenimahalle’ye kazandırılan eserler sergileniyor

Girişte, Yenimahalle Belediyesi’nin önceki dönem başkanlarının fotoğrafları, Yenimahalle’ye kazandırılan birbirinden modern yapıların maketleri ve spor dalında çok sayıda başarıya imza atan belediyenin spor kulüplerinin kazandığı kupalar da sergileniyor.

Yemekhane ve dış cephe de yenileniyor

Yenilenen yüzüyle vatandaşlara hizmet vermeyi amaçlayan Yenimahalle Belediyesi’nde hummalı bir çalışma sürüyor. Personelin kullandığı yemekhaneyi yenileme çalışmalarını sürdüren ekipler aynı zamanda gelen protokol konuklarının kullanımı için de özel bir bölüm yapacaklar. Dış cepheyi de tümüyle yenileyecek olan ekipler, belediyenin dış yüzeyini modern bir çevreye kavuştururken yüzde 40 dolayında da ısı tasarrufunu sağlamış olacaklar.

Editör: TE Bilisim