Yenimahalle Belediyesi’nin Susuz’a yaptığı hizmetler mahalleyi şaha kaldırdı. Belediyenin tüm birimleri dört dörtlük yatırımlarla mahalle sakinlerini hizmete doyurdu.

Altyapıdan üstyapıya, dev yatırımlardan sosyal projelere kadar her alanda başlatılan çalışmalarla iki ilçenin arasına sıkışan Susuz’un kaderi değişti. Mahalle, Yenimahalle Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerle günden güne değer kazanarak Ankara’nın gözde semtlerinden biri haline geldi.Yenimahalle Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Susuz Mahallesi’nde altyapı alanındaki bütün eksikleri gideren belediye, geçtiğimiz sezon bölgeye bin ton asfalt serdi. Metrelerce bordür yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokak sokak eksikleri gidermeye devam ediyor. Zabıta karakolundan, YENİMEK kurs merkezine, kapalı pazar yerinden, sağlık ocağına, belediye hizmet biriminden muhtarlık binasına kadar tüm ihtiyaç noktalarını mahalle sakinlerinin ayağına götüren Yenimahalle Belediyesi, mahalle sakinlerinden de tam not alıyor.

Park Bahçeler Müdürlüğü de bölgede çevre düzenlemeleri ve yeşil alan çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahallede bulunan toplam 60 bin metrekare alana sahip 5 parka, bir yenisi daha ekleniyor. 1498. Cadde ile Gökay Caddesi 3508. Sokak arasında 16 Bin 850 metrekare büyüklüğünde tam donanımlı olarak yapılacak olan park bölge halkına nefes aldıracak.

Kültür Merkezi yolda

Susuz Mahallesi’nde belediye eliyle yapılabilecek hizmetlerin hemen hemen tamamını yaptıklarını ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Susuz Mahallemiz ilçemizin yıldızı parlayan mahallelerinden biri oldu. Çalışmalarımız neredeyse tamamlandı. Burada tek eksik bir kültür merkezi. Kültür ve sanat çalışmalarını halka yürüme mesafesinde ulaştırmak amacıyla tam donanımlı bir kültür merkezini de önümüzdeki aylarda Susuz’a kazandıracağız" dedi.