ANKARA - Yenimahalle Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda muhteşem bir organizasyonla Yenimahalleli çocukların gönlünü fethedecek.

Yenimahalle Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fransız Yazar Saint Exupery’in dünyaca ünlü hikâyesinden sahneye uyarlanan Türkiye’nin ilk büyük yerli çocuk müzikali "Küçük Prens" Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecek.

23 Nisan Cumartesi günü saat 17.00’da başlayacak olan organizasyonda, seyirciler ilk kez yerli bir tiyatro yapımında holografik sine müzikal ile karşılaşacak.

SAHNEDE ÜNLÜLER GEÇİDİ

Alev Baymur’un yönettiği, Müzikleri Yücel Arzen’e ait olan oyunda yıldız çocuk oyuncularından Altın Kelebek Ödüllü Ata Berk Mutlu Küçük Prens’i canlandıracak.

Altan Gördüm’ün hem sahne aldığı hem de oyuncu yönetmenliğini üstlendiği müzikalde Özkan Uğur, Meltem Cumbul, Burak Kut, Erhan Yazıcıoğlu, Bülent Şakrak, Tamer Levent, Cihan Okan, Gökçe Eyüboğlu, Kerem Pilavcı, Alkış Peker, Funda Kılıç, Ayşegül İnci ve Yağız Eyüboğlu rol alacak.

Yenimahalle Belediyesi tarafından ücretsiz sahnelenecek müzikal, hayal etmekten vazgeçemeyenlere, unutulmaz bir akşam yaşatacak.