Haber Merkezi - Başrolünde yer aldığı "Selena" dizisiyle tanınan ve son olarak 2017 yılında "Yüz Yüze" dizisinde oynayan başarılı oyuncu Sinem Kobal, 7 yıldır uzak durduğu setlere geri dönüyor. Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten ve kızı Lalin'İ dünyaya getirdikten sonra oyunculuğa ara veren Kobal, daha önce konuk olduğu 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programında: “Ekranda olmayı çok özledim. Yakın zamanda inşallah dönmek istiyorum. Beni heyecanlandıran, kıpır kıpır eden bir şeyler var ama netleşince söyleyebilirim” demişti.

Sinem Kobal-1

Kobal, başrolünde yer alıp aynı zamanda kaleme aldığı “Prens” dizisinin ikinci sezonunu izleyiciyle buluşturacak olan Giray Altınok’un yeni dizisi “Karşılaşmalar” da oynayacak. Kobal, dizinin senaryosunu ise sosyal medya hesabında paylaştı. Yapımcılığını MGX Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Giray Altınok’un üstlendiği ve Altınok'un senaryosunu Muammer Tali ile beraber yazdığı “Karşılaşmalar” ın çekimleri ise başladı.

G J X Ceh K Xo A Ei M S G

Manisa'da yaklaşık 7 ton mesir macunu halka saçıldı Manisa'da yaklaşık 7 ton mesir macunu halka saçıldı

Dizi, günlük hayatın içinde “bu kadar da olmaz” diyeceğimiz karşılaşmaları, karşımıza çıkan insanlarla hayatın akışının bir anda değişebileceğini her bölümde farklı oyuncular ve konularla eğlenceli bir dille anlatacak.  Birsen Altuntaş'ın haberine göre ise, dizi yeni sezonda Exxen platformunda yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosunda; Kerem Özdoğan, Mahir İpek, Sarp Apak, Erdem Yener, Uraz Kaygılaroğlu, Sinem Kobal, Cem Gelinoğlu, Bora Akkaş, Şükrü Özyıldız, Melis Babadağ, Zerrin Sümer, Aysima Ateşeduran, Yunus İmğa, Canberk Gültekin, Cansu Diktaş Altınok, Bahar Süer, Deniz Hamzaoğlu ve Muttalip Müjdeci yer alıyor.

G J X Cel L X I A Am N8 W

Editör: Haber Merkezi