Haber Merkezi - 

Erdoğan, sosyal medyada dolaşıma sokulan görüntülerin kendisinden habersiz çekildiğini belirterek, avukatlarına Taşkın ve Vurgun hakkında suç duyurusunda bulunmaları talimatı verdi.

Atanamayan öğretmenler Ankara Ulus'ta bir araya geldi Atanamayan öğretmenler Ankara Ulus'ta bir araya geldi

Yıllar sonra İnci Taneleri dizisi ile ekranlara dönen oyuncu, yönetmen ve yapımcı Yılmaz Erdoğan (56), dizinin yanında Cansu Taşkın ile yaşadığı iddia edilen ilişkiyle de gündemdeki yerini koruyor. 

Erdoğan'ı magazin sayfalarının başköşelerine taşıyan haberler ise şubat ayında ortaya atılan ve model Cansu Taşkın (31) ile aşk yaşadığına ilişkin iddialar güncelliğini koruyor. İki taraf, iddialar üzerine halen açıklama yapmazken, bu sessizlik geçtiğimiz hafta Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun (24) tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntülerle bozuldu.

Taşkın'ın ilişki iddialarını doğrulamasıyla eşzamanlı olarak yayınlanan görüntülerde, Taşkın ve Erdoğan'ın samimi anları yer aldı. Halk TV'den Mustafa Balcı'nın haberine göre, aynı anne farklı babadan olma kardeşler, Ağustos ayında misafir olarak Erdoğan'ın çiftlik evine gitti. Bu çiftlik evinde 'anı olması' amacıyla Erdoğan ile bazı fotoğraflar çektiren ikili, sosyal medyaya servis edilen yakınlaşma görüntülerini ise Erdoğan'dan habersiz kayda aldı. Kendi aralarında anlaşan kardeşler, Vurgun'un telefonla konuşuyormuş süsü verdiği esnada cep telefonu kamerası ile Erdoğan'dan habersiz olarak ortamı kaydetmeye başladı.

Kardeşler konuşmak istemedi

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanması sonrası Erdoğan'ın duruma tepki gösterdiği öğrenilirken avukatlarına Cansu Taşkın ve Elif Vurgun hakkında TCK'nın 134. maddesinden dava açılmasıbı talep ettiği öğrenildi.

Erdoğan'ın abla ve kardeşi dava edeceği kanun maddesine göre "TCK 134. Madde "Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır" ifadesi yer alıyor. Erdoğan tarafından haklarında suç duyurusunda bulunulacağı ve görüntülerin kumpas olduğu yönündeki iddialara ilişkin Cansu Taşkın ve Elif Vurgun konuşmak istemediklerini belirtti.

Muhabir: Haber Merkezi