Kayseri'den İstanbul'a gitmek için yola çıkan 36 yaşındaki "Yürüyen Adam" lakaplı Neşet TuranAksaray'da bir aracın kendisine çarpması sonucu hayatını kaybetti. 

ANKA'dan Kemal Onur Atalay'ın haberine göre,  Kayseri'den İstanbul'a doğru yürüyerek gitmek için 8 gün önce yola çıkan Turan, iki arkadaşıyla birlikte yürüyerek Aksaray'a geldi. Yaptığı yayınlarda sürecin nasıl geçtiğini aktaran Turan, Sapmaz köyü mevki E-90 Karayolu üzerinde, 28 Nisan günü saat 20.25 sıralarında, emniyet şeridinden yaya olarak Ankara istikametine giderken arkadan gelen Bayram Ç.'nin kullandığı kamyonetin kendisine çarpması sonucu yaralandı. Sürücü ise olay yerinden kaçtı. 

Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunmasının ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 'Yürüyen Adam', yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. 

KTÜ'de İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi KTÜ'de İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi

Ekipler tarafından gözaltına alınan kamyonet sürücüsü, işlemlerin ardından şahıs adliyeye sevk edildi.

Editör: Haber Merkezi